Skal jeg stole på SAS forlenger statusen min slik de sier og at det teller mot LTG?

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av edstro, 13. jan 2021.

 1. edstro

  edstro Medlem

  Innlegg:
  157
  Likes mottatt:
  60
  Bonuspoeng:
  28
  Hei.

  Fikk denne:

  Vi setter stor pris på din lojalitet til SAS EuroBonus, og derfor har vi bestemt at vi forlenger ditt nåværende medlemsnivå med 12 måneder*. Forlengelsen skjer automatisk hvis du har opparbeidet deg gjeldende status ved selv å ha tjent opp kvalifiserende poeng eller flyreiser og at kvalifiseringsperioden din avsluttes mellom 31. mars – 30. april 2021.

  Hvis ditt nåværende medlemsnivå er Gull eller høyere, vil din forrige kvalifiseringsperiode telle mot de påfølgende Lifetime Gold-årene, selv om du ikke har oppfylt kravene i henhold til EuroBonus-reglene for Lifetime Gold.

  Når utløpsdatoen for medlemskapet ditt nærmer seg, vil medlemskapet bli fornyet automatisk, og det nye medlemskortet ditt vil ligge klart i SAS-appen.


  * EuroBonus-medlemmer som ikke har nådd sin nåværende status ved selv å tjene opp enten kvalifiserende poeng eller kvalifiserende flyreiser, er ikke inkludert i 12 måneders forlengelsen. Dette gjelder f.eks. medlemmer som har mottatt medlemskap i gave eller som på egenhånd ikke har tjent opp nok poeng til at medlemskapet deres kan fornyes.


  Sitat slutt.

  I perioden 1 april 2019 til mars 2020 hadde jeg allerede sikkret gullkorte før korona. Gullkorte ble sikret i slutten av 2019 med over 50 000 grunnpoeng. Når korona kom sendte sas tilbud om forlengelse for de som ikke klarte seg. Jeg hadde som allerde nevnt allerede klart å oppnå gull med over 50 000 grunnpoeng. I året før 1 april 2018 til mars 2019 hadde jeg oppnåd faktisk diamant. Så jeg skulle egentlig rykket ned til gull for perioden april 2019 til mars 2020. Men pga gavepakken om forlengelse beholdt jeg mitt diamantmedlemskap tross jeg kun klarte på egen maskin over 50 000 grunnpoeng.

  Da jeg faktisk klarte for egen maskin å inntjene over 50 000 grunnpoeng for perioden april 2019 - mars 2020 så er det vel ingen grunn til at denne mailen ikke skal gjelde meg?

  De skriver jo til meg at de forlenger og det teller mot LTG?
  Jeg er bare redd for at "gaven" jeg fikk med at jeg beholdt diamant og ikke røk ned til gull gjør at jeg allikevel ikke er kvalifisert. Men som nevnt jeg klarte for egen maskin å tjene opp gullkort selv april 2019-mars 2020. SAS har selv lagt på antall flyvninger manuelt slik jeg fikk beholde diamant istedet for å rykke ned til gull som jeg som nevnt klarte for egen maskininnen for perioden april 2019 - mars 2020.

  Jeg legger ved bilde.

  Har få år igjen før liftetime gold. Jeg vil ikke ta noen sjanser. Nå mangler jeg bare litt over 10 000 poeng for å klare det for egen maskin igjen for perioden april 2020 mars 2021. Skal jeg bare skaffe de poengene på egenhånd eller stole på SAS? Hva hadde dere gjort?

  upload_2021-1-13_23-48-4.png
   
  Last edited: 13. jan 2021
 2. LaDuden

  LaDuden Medlem

  Innlegg:
  124
  Likes mottatt:
  310
  Bonuspoeng:
  63
  Hei!
  Kanskje ikke helt samme case, men jeg har kvalifiseringsperiode 01.01. - 31.12. og greide ikke å fly inn nok i fjor, jeg har beholdt gull, selv om jeg ikke kvalifiserte til gull i fjor, men dette vises ikke i LTG oversikten.

  Jeg spurte SAS og fikk dette til svar:
   
  RoadKing liker dette
 3. Lnbre

  Lnbre Medlem

  Innlegg:
  245
  Likes mottatt:
  1,338
  Bonuspoeng:
  93
  Jeg tror nok du kan stole på SAS her, men selv tok jeg ingen sjanser. Skaffet meg nettopp Amex Elite og sikret meg de statuspoengene jeg trengte for å opprettholde statusen og dermed ett skritt nærmere LTG, hjelper uansett for neste års opptjening som kan bli krevende.
  Men jeg er egentlig mer bekymret for hvordan SAS stadig svekker EBG/LTG-fordeler over tid.
   
  RoadKing liker dette
 4. RoadKing

  RoadKing Fastboende

  Innlegg:
  11,444
  Likes mottatt:
  19,931
  Bonuspoeng:
  293
  De går nok ikke tilbake på den lovnaden. Som nevnt i annet innlegg er jeg ikke trygg på at bonusprogrammene overlever pandemien. Men gjør de det, så holder de nok slike lovnader.

  Husk at du er ikke alene. Ditcher de deg, er det mange flere i samme periode som vil oppleve det samme. Det blir neppe populært.
   
 5. Kristian

  Kristian 'Bittelitt' bonussamledilla

  Innlegg:
  4,508
  Likes mottatt:
  20,411
  Bonuspoeng:
  183
  Eg har same kvalifiseringsperiode og fekk same e-post i slutten av november 2020. SAS formulerer seg klønete, synst eg. Vel, eg spurde SAS og fekk følgjande svar:
  Sagt med andre ord: Eg ville ha stolt på SAS, men samstundes er det såpass stas å fly at eg gjer no mitt for å fly inn gullmedlemsskapet på eiga hand. Opptening av grunnpoeng ved å fly er det beste botemiddelet for skyhøg bonusfeber! :)
   
  RoadKing liker dette
 6. Eddie47

  Eddie47 1D

  Innlegg:
  8,173
  Likes mottatt:
  34,896
  Bonuspoeng:
  293
  Å fly er den staseligste måte å skaffe seg gull og diamant på!
  Alle mine kort er flydd inn, også LTG.....
  Bortsett fra årets diamant, der hadde jeg en kvalifiserende flygning og 125 poeng!
   
  mrhaakon, Kristian and RoadKing like this.
 7. rimitone

  rimitone Medlem

  Innlegg:
  242
  Likes mottatt:
  62
  Bonuspoeng:
  28
  Men er dette andre gangen folk har begynt å få slike skriv? Altså opplever at de nå får forlengelse i to perioder?

  Jeg var EBD da c19 kom, er fortsatt det pga forlengelse. Hadde kvalifisert til EBG før det smalt i forrige periode, mens denne perioden ser tung ut, om det ikke endres noe karanteneregler både her og der
   
 8. Claus

  Claus Aktivt Medlem

  Innlegg:
  292
  Likes mottatt:
  220
  Bonuspoeng:
  43
  Jeg startet perioden 1. mars 2020 og har ennå ikke hørt noe om forlengelse. Burde jeg ha hørt noe, eller kommer det like før inneværende periode går ut?
  Jeg fornyet gullkortet før utløpet av forrige periode, så det er ingen grunn til at jeg ikke skal få forlenget nå, håper jeg...
   
 9. rimitone

  rimitone Medlem

  Innlegg:
  242
  Likes mottatt:
  62
  Bonuspoeng:
  28
  Det ville jeg tro du skulle ha gjort ja.
   

Del denne siden