Hyatt Regency Kuantan Resort (Malaysia)

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Et par-tre timers kjøring østover fra Kuala Lumpur finner du byen Kuantan, som ligger inntil Sørkinahavet. Dette er nok ikke et sted de fleste har hørt om, hvilket ofte kan ha sine fordeler i form av en rolig atmosfære og få turister. Siden jeg prioriterer å bo på hoteller hvor jeg har status, falt valget denne gangen på Hyatt Regency Kuantan Resort. Jeg hadde på forhånd fått bekreftet oppgradering til suite, gjennom å bruke en av mine fire årlige suite-oppgraderinger.

Det er ingen dører inn til hotellet, så resepsjonen ligger på en måte utendørs. Resepsjonistene var vennlige, og man følte seg velkommen. Innsjekk gikk raskt og effektivt, og resepsjonisten fulgte meg helt frem til suiten. Denne lå helt innerst i øverste etasje, vendt ut mot havet.

Resepsjonen
Resepsjonen
Stua
Stua
Soverommet
Soverommet

 

Stor og god seng
Stor og god seng
Skap og TV
Skap og TV
Dobbeltdør inn til badet
Dobbeltdør inn til badet
Vask
Vask
Toalett og dusj
Toalett og dusj
Såper og slikt fra Portico
Såper og slikt fra Portico
Kaffe og vann
Kaffe og vann
Toalett nummer to
Toalett nummer to
Velkomstgave
Velkomstgave

Rommet var som bildene viser helt kurant. Det oser ikke av femstjerners kvalitet slik som for eksempel Grand Hyatt Kuala Lumpur, men så er også dette et langt eldre og langt billigere hotell. Det som derimot Grand Hyatt Kuala Lumpur ikke kan by på, er denne utsikten fra balkongen!

IMG_4074
Balkongen nordover
Balkongen sydover
Balkongen sydover
Panoramabilde fra balkongen
Panoramabilde fra balkongen
Hotellet sett fra stranda
Hotellet sett fra stranda

Hotellet har også en egen Club Lounge hvor man kan innta frokost om morgenen og diverse varme og kalde retter på kvelden. Man kan sitte enten inne eller ute, og gratis alkoholholdig drikke kan bestilles fra betjeningen.

Oster og grønnsaker
Oster og grønnsaker
Diverse småretter
Diverse småretter
Suppe og brød
Suppe og brød
Varme retter
Varme retter
Desserter
Desserter
Juice og frukt
Juice og frukt
Uteområdet ved loungen
Uteområdet ved loungen

 

Utendørs lounge-frokost
Utendørs lounge-frokost

Hotellet kan også by på restauranter og barer. I den ene baren er det et band som spiller live musikk hver kveld seks dager i uka. Dette er dog ingen billig fornøyelse, for i denne baren er det tilnærmet norske priser på alkohol.

Hotellet har to bassenger, og i det ene bassenget er det også en bar.

Basseng med bar
Basseng med bar

Det er også en gift shop på hotellet, hvor du kan få kjøpt det aller meste. Har du barn, finnes det også et spillrom med diverse leker og spill. Club Olympus Fitness Centre byr på et helt OK trensingsrom for den som ønsker å holde seg i form.

IMG_4114
Club Olympus Fitness Centre
Spill- og lekerom
Spill- og lekerom

Dersom du har med deg «someone special», er det gode muligheter for å innta en romantisk middag ved vannkanten. Her er et bord klargjort til kveldens gjester:

IMG_4096

IMG_4099

Det er rikelig med restauranter og butikker i nærområdet rundt hotellet. Her kan man kjøpe dagligvarer, klær og suvenirer. Det er et eget marked hvor man kan få kjøpt seg mye bra til en billig penge. Dersom du går lei av asiatisk mat, finner du både Burger King, KFC og McDonald’s i en tett klynge et steinkast fra hotellet. Det er ikke ofte man finner en McDonald’s i slike omgivelser!

20131017_145546
McDonald’s

For å oppsummere, så er dette absolutt et kurant hotell på en fin plass. Man får allikevel en følelse av å være litt i «ingenmannsland» siden det er begrenset med aktiviteter og tilbud i området. Da jeg bodde der var det ganske mye bølger, med unntak av én dag. Havet innbød altså ikke til så mye bading. Jeg ville nok ikke har reist til Malaysia i ens ærend for å bo på dette hotellet, men hvis man allerede er i Malaysia og ønsker et billig avbrekk med sand under føttene, så kan dette være et godt alternativ.

6av10

[box style=’info’]Quickfacts:

Rompris: 725 NOK

Hjemmeside: Hyatt Regency Kuantan Resort

Fordeler: Billig, rikelig med fasiliteter, gratis bevoktet parkering for hotellgjester

Ulemper: Litt avsides, litt gammeldags og slitt[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *