Hyatt Rosemont, Chicago O’Hare

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Jeg ankom hotellet sånn halvveis sent. Sent, for ei som ikke helt hadde kommet inn i tidssonen enda. Jeg ble raskt sjekket inn og fikk sammen med nøkkelkortet utlevert en konvolutt med frokostkupong samt passordet for hotellets internett. Frokost og internett var gratis, på grunn min Hyatt Diamond-status.

Rommet mitt lå i 7. etasje og var ganske så stort.

Hyatt Rosemont
Inngangspartiet. En benk med kaffe/te-maskin samt et kjøleskap under. Bad inn til venstre og soverom/oppholdsrom rett frem.
Hyatt Rosemont bad
Badet

Badet

Badet var ok av størrelse, mer enn nok for en person. Det var godt med benkeplass på badet noe i alle fall jeg verdsetter når jeg er ute og reiser.

Såpeproduktene var fra KenetMD
Såpeproduktene var fra KenetMD
Sengen var av typen king size og meget behagelig å sove i
Sengen var av typen king size og passe myk/hard for mine preferanser.
Hyatt Rosemont TV og arbeidspult
TV og arbeidspult

TVen kunne tilby et greit utvalg med kanaler. De hadde også en NBC-kanal som sendte litt fra OL. Kjærkomment for en nordmann på tur under vårt nasjonalistiske vinterklimaks. Det var dog lite om langrenn eller kombinert, men litt OL-ånd er bedre enn ingen OL-ånd.

Arbeidspulten var passelig stor, og hadde en grei kontorstol til.

IMG_0846
Stol og bord

Ellers var rommet rent og pent og i god stand.

Hotellet ligger i Rosemont, men det er essensielt et flyplasshotell for Chicago O’Hare flyplassen, som ligger drøye 10 minutter unna med bil. Det går gratis shuttle fra hotellet til O’Hare hvert 30. minutt, og hvert 30. minutt til hotellet fra O’Hare. Følg skiltingen til Hotel Shuttles fra terminalene, pick up er på andre siden av Hilton i forhold til T2.

Rett på andre siden av gaten ligger det et svært kasino, hvor de som liker sånt. I umiddelbar nærhet finnes det også en del restauranter, men jeg prøvde meg ikke til fots ute i -20C til noen av dem.

Alt i alt er jeg godt fornøyd med Hyatt Rosemont som hotell for en natt før avreise fra Chicago O’Hare. Hatten blåste på ingen måte av hodet mitt men jeg trivdes godt der, og fikk en god natts søvn som strengt tatt er det viktigste for et flyplasshotell.


Hotell: Hyatt Rosemont
Rompris: Fra $85 per natt

Oversikt

Fordeler

God seng, raskt internett

Ulemper

Ikke akkurat verdens mest spennende lokasjon, men det er jo tross alt et flyplasshotell.

Komfort/rom

Fasiliteter

Service

Value4Money

Overall Rating

Konklusjon

Alt i alt er jeg godt fornøyd med Hyatt Rosemont som hotell for en natt før avreise fra Chicago O'Hare. Hatten blåste på ingen måte av hodet mitt men jeg trivdes godt der, og fikk en god natts søvn som strengt tatt er det viktigste for et flyplasshotell.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *