Landmark Hotel, Bangkok

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Landmark hotell i Bangkok er et hotell med en meget sentral beliggenhet øverst oppe på Sukhumvit Road midt i Bangkok. BTS Skytrain har stasjon med oppgang praktisk talt rett utenfor hotellet.
Dette 5-stjerners hotellet er en del av Landmark Lancaster Hotel Group som også har noen hoteller i London. Her er 31 etasjer, flott bassengområde som er hevet høyt over gatenivå, flere restauranter og et lite shoppingsenter i kjelleren. Jeg var  innom her for et meget kort stop-over på tur hjem fra Singapore så jeg fikk ikke gleden av å teste alle hotellets tilbud, men jeg fikk et greit overblikk.
Utvendig ser hotellet noe anonymt ut og du ser ikke at dette er et fantastisk bra hotell, dette endrer seg idet du entrer hotellresepsjonen.

Hotellresepsjonen er imponerende, store søyler, store gulvflater alt belagt med store blankpolerte fliser. Resepsjonsdiskene ser massive ut, blankpolert marmorerte kolosser, det formelig oser av luksus og utstråler høy klasse over det hele.

Luftig resepsjon
Luftig resepsjon

 

Midt på gulvet foran resepsjonsdiskene sto en gedigen blomsteroppsats av friske blomster. Atrium restaurant er også lokalisert i et tilstøtende lokale, her serveres froskost buffet, lunsj og en fantastisk middagsbuffet som blandt annet har et godt utvalg av sjøretter.
Her i lobbyen finner du også to heiser som tar deg opp til 31 etasje hvor du finner  restauranten Rib Room and Bar Restaurant (RR&B) Denne spesialiserer seg på steakhouseretter, en lang liste med fransk gourmetmat samt fersk importert sjømat.

Vakker blomsteroppsats
Vakker blomsteroppsats

I det ene hjørnet lå Consiergiedesken hvor også sikkerhetsfolkene holdt til.
Rundt hjørnet finner du de fire heisene som tar deg opp til ønsket etasje. Disse virket til å være raske og hadde en intelligent teknisk løsning som gjorde at med det samme du trykte på knappen, fikk du et pling samt lyssignal som indikerte hvilken heis som var til deg.

Heiser
Heiser

 

Korridorene har tungt, luksuriøs og stilfullt utseende. Tepper på gulv, marmor på vegger og innslag av brunt treverk som fargemessig er matchet i teppet.

Korridor i 27 etasje
Korridor i 27 etasje

 

Rommet jeg hadde bestilt var et Premium Superior Room, da renovering av hotellet var i gang, fikk jeg rom høyere oppe enn det jeg opprinnelig skulle ha og jeg endte oppe i 27 etasje, noe jeg satte stor pris på.
Denne romtypen er ikke gedigen, rom er oppgitt til 36 kvm, noe som er en helt grei størrelse. Vegger er belagt med en lekker gyllen grå- og beige tapet. Gulvet i inngangspartiet har marmorfliser og oppholdsdelen har et flott teppe.
Rommet har ulike innslag med utsmykning og jeg likte veldig godt sengegavlen som hadde en flott utsmykning i form av små speilfliser på underlag av brunt trevirke.

Vakker utsmykning over sengen
Vakker utsmykning over sengen

 

Sengen så innbydende ut og tok seg godt ut. Den hadde et mønstrete brunt lite teppe på som matchet fargene i gulvteppet samt andre detaljer på rommet. Sengen var herlig å sove i.

Utsøkt seng
Utsøkt seng

 

Nattbordet var godt utrustet med både telefon, skriveblokk og et styrings panel for belysning og gardiner. To små leselamper var montert på hver side av sengen.
Sengegavlens sider hadde en smal stripe med innfelt belysning.

Godt utrustet nattbord
Godt utrustet nattbord

 

Leselampe
Leselampe

 

Veggen mellom rom og bad er i glassutførelse, noe jeg synes er flott. Dersom du har behov for privacy finnes det persienner som kan stenge for innsyn.

Vindu mellom bad og rom
Vindu mellom bad og rom

 

Rommet har selvsagt et arbeidsbord, dette har en glassplate som topp og har en egen lese lampe påmontert. Stolen ved arbeidsbordet var kjempegod å sitte i.
Over arbeidsbordet henger det en flatskjerms LCD TV av ikke helt ny dato, denne er montert inn i en konstruksjon av tre som igjen henger på veggen.

Arbeidsbord
Arbeidsbord

 

Du finner selvsagt en minibar på rommet som har et fantastisk godt utvalg, dette til helt overkommelige priser. Deler av mininbaren ligger nede i to skuffer. Toppen av benken er belagt med en sort polert steinplate, på denne finner du en kaffemaskin, vannkoker samt tilbehør som te og kaffe. Ytterligere utvalg av drikke og flere flasker med gratis vann var også å finne her.

Område for minibar
Område for minibar

 

I minibarens kjøleskap fantes øl, mineralvann, kullsyreholdig vann, vanlig vann, juice og hvit vin.

Kald drikke
Kald drikke

 

I øverste skuffe lå det mer tilbehør til minibaren i form av gin, vodka, Cognac og hele tre typer whisky samt litt utvalg av søtsaker. I skuffen under lå der chips, nøtter og sjokolade.

Sterkere drikke
Sterkere drikke
Knask
Knask

 

En elegant glasshylle hang ned over toppen av minibaren, her fantes et godt utvalg av glass til flere formål.

Utvalg av glass
Utvalg av glass

 

Morgenkåper, tøfler, strykebord og skikkelig dampstrykejern var å finne i skapet hvor El. safen var plassert.

El. safe
El. safe

 

Badet har marmorfliser på både gulv og vegger, benk for servant er i samme utførelse. Belysning er i form av spotter og nisjebelysning. Badet har kun dusj men med min favoritt, regndusj. Døren inn til dusjavlukket er en frostet glassdør, gulv i dusj har har fliser som ser ut som slipt gråstein.

Bad
Bad

 

Ved servanten sto det to flasker med gratis drikkevann, to små kluter lå like ved. Under lå det håndklær og på gulvet sto det en badevekt som ikke fristet meg til benyttelse.

Servant
Servant
Regndusj
Regndusj
Toalett
Toalett

 

Ved servanten sto det også rikelige mengder med såpe, balsam, sjampo samt andre remedier for personlig hygiene.

Amenities
Amenities

 

Utsikten fra rommet i 27 etasje var upåklagelig og det var flott å sitte borte ved vinduet å se øvrige bygninger sole seg i den nedadgående solen mens en nippet til litt av utvalget fra minibaren.

Utsikt fra 27 etasje
Utsikt fra 27 etasje

 

Som et skikkelig 5-stjerners hotell, tilbys turn-down service. Dette innebærer at sengen gjøres klar for natten, tøfler settes på et håndkle på gulvet ved sengen, det etterfylles med håndklær og amenities på badet, gardiner trekkes for.
Ellers hadde det i løpet av ettermiddagen blitt hengt en gave til meg på inngangsdøren, dette var en liten bag med rabatt vouchere til hotellets barer og restauranter. Som en god nordmann måtte jeg benytte meg av den blå til høyre i bildet, som var gyldig i hotellets bar, Rendezvous.

Dagens gave fra hotellet
Dagens gave fra hotellet

 

I Rendezvous koste jeg meg med to glass Singapore Sling og litt nøtter før jeg gikk ut for å spise middag.

Rendezvous bar
Rendezvous bar

 

I Asia følger normalt ikke frokost med i prisen for hotellovernattingen og jeg bestilte derfor frokost på rommet. Frokosten ble bestilt via et skjema som ble hengt utenfor døren om kvelden. Neste morgen kom frokosten rullende inn på et flott bord med hvit duk og ble plassert borte ved vinduet. Frokosten var utrolig god og det overrasket meg at de varme rettene framsto som så nystekt som om kjøkkenet lå vegg i vegg med mitt rom.
Det var en makeløs opplevelse å sitte ved vinduet og skue utover byens mens jeg nøt den herlige frokosten.

Frokost på rommet
Frokost på rommet

 

Herlig frokost
Herlig frokost

 

Etter frokost måtte selvsagt hotellets bassengområde besøkes. Her ble jeg høflig tatt imot og ble fulgt ut til en solseng som jeg valgte ut, den hyggelige herremannen la ut håndklærne før han trakk seg tilbake.
Bassengområdet er løftet opp fra gateplan og befinner seg på niende plan, tilbaketrukket fra gaten. Selv her oppe er det godt mulig å høre støyen fra bylivet rundt, men hotellet har gjort en kraftig innsats i å lage området til en grønn og avslappende oase. Her er rikelig med solstoler og masse grønne frodige planter.

Bassengområde i flotte omgivelser
Bassengområde i flotte omgivelser

 

Bassengområde
Bassengområde

 

Grønne innslag
Grønne innslag

 

Ved bassengområdet kan en bestille småretter og forfriskninger. Noen ganger i løpet av dagen får du levert ut iskalde kluter og blir servert is eller kald og deilig frukt.

Kald klut
Kald klut
Forfriskninger
Forfriskninger

 

 

Konklusjon: Hotellet har en meget sentral plassering på Sukhumvit Road rett ved Nana BTS skytrain stasjon. Utvendig ser ikke dette ut som et gromt hotell, men dette endrer seg idet du entrer resepsjonen. Alle deler av hotellet der jeg beveget meg i var moderne, nyoppusset og imponerte meg, men jeg kjenner til at noen av etasjene er litt tilårskomne. Hotellet er under oppussing, og noe støy kan tidvis oppleves i disse dager. Videre oppfordres du til å be om et nyoppusset rom. Disse rommene er alle moderne og har en fantastisk og utsøkt eleganse. Bassengområdet vil jeg si er kjempebra, servicen er helt fantastisk, men det oppleves dessverre litt støy her.

 

9av10

 

Lokasjon: 138 Sukhumvit Road, Bangkok

Rom type: Premium Superior Room

Rompris: ca 800,-

Hjemmeside: Landmark hotel, Bangkok.

Fordeler: Svært sentral beliggenhet, bra standard og meget god service

Ulemper: Litt støy i området.

 

Bli med å diskuter Thailand og Bangkok i vart forum.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *