Nye PointBreaks ute nå!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

PointBreaks er et supertilbud fra hotellkjeden InterContinental Hotels Group (IHG) hvor du kan bestille hotellnetter for så lite som 5 000 bonuspoeng. Dette forutsetter naturlig nok at du er medlem av IHG Rewards Club, som er lojalitetsprogrammet til IHG. Det forutsetter også at du har minst 5 000 poeng å bruke. Hvis du ikke har 5 000 poeng, så finnes det et lurt triks du kan benytte deg av: Sjekk denne forumtråden for detaljer (link).

Som du vil se i forumtråden er 5 000 IHG points verd USD 35, eller omtrent 210 kroner. Det er ingen tvil om at dette er en særdeles god pris, særlig når man til og med kan få enkelte 5-stjerners hoteller til den prisen!

Ulempen er selvsagt at tilbudet gjelder for et begrenset antall hoteller i et begrenset tidsrom, men dersom man har anledning til å benytte seg av denne kampanjen er det et knalltilbud. Dette er muligens det beste hotelltilbudet i bransjen.

Det er ganske mange hoteller på listen, så vi kan ikke ta for oss alle her, men vi kan ihvertfall fremheve noen hoteller som vi mener er spesielt gode tilbud:

  • Crowne Plaza Vilnius, Litauen
  • Crowne Plaza Bangkok Lumpini Park, Thailand
  • Crowne Plaza Johannesburg – The Rosebank, Sør-Afrika
  • Crowne Plaza San Jose Coribici, Costa Rica
  • Holiday Inn Suva, Fiji

Hele listen finner du ved å klikke her.

HI Suva
Holiday Inn Suva, Fiji

Disse hotellene kan bestilles innen 31. juli 2014, men vær obs på at de mest populære hotellene selges ut raskt. Det er ikke uvanlig at de beste hotellene selges ut innen et døgn eller to, så her gjelder det å ikke vente for lenge!

Vær også oppmerksom på at det nylig har kommet endringer til betingelsene for PointBreaks: Nå kan man kun gjøre to bestillinger per hotell per tilbudsperiode. Dette burde imidlertid ikke være noe problem for de fleste.

IHG hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *