Programendringer for Club Carlson

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med 15.mars 2014 vil det komme en del endringer til Club Carlson-programmet.

[box style=’doc’]

 • Mulighet for å velge mellom romtyper ved innløsing av poeng i bonusnetter. I tillegg til standardrom, kan medlemmer innløse ekstra poeng for å bo på premium rom.
 • Innføring av kategori 7 for bonusovernattinger. Den øverste kategorien har tidligere vært kategori 6. Flere hotell flyttes også opp en kategori. The Mayfair i London går fra 6 til 7 og vil fra 15.mars 2014 koste 70 000 CC-poeng per natt.
  Radisson Blu Hotell Norge, Bergen går fra kategori 5 til kategori 6, og vil når programendringen trer i kraft, koste 50 000 CC-poeng per natt.
  Se her for flere kategoriendringer
 • Opptjen Gold Points (20 per US Dollar brukt) på mat og drikke som kjøpes i løpet av bonusovernattinger
 • Både kvalifiserte opphold og bonusovernattinger vil telle mot elite status
 • Gold Points-bonus på kvalifiserte opphold endres til 35 % for Gold Elite-medlemmer og 15 % for Silver Elite-medlemmer
 • Online booking Gold Point bonus opphører
 • Global Concierge opphører fra og med 1.mars 2014

Du kan lese mer om endringene her [/box]

Heldigvis har Club Carlson vært ærlige nok på å kalle dette programendringer og ikke programforbedringer, selv om noen av endringene selvfølgelig er positive. Da tenker jeg i første rekke på opptjening av Gold Points på mat og drikke i løpet av bonusovernattinger, og at disse bonusnettene vil telle mot elite status.

På den negative siden har man innføring av kategori 7 hoteller som vil gjøre innløsing av poeng på de mest ettertraktede hotellene dyrere. Det er jo heller ikke snakk om en liten økning her. Hotell som tidligere har kostet 50 000 CC-poeng for en natt, vil koste 70 000 CC-poeng fra 15.mars. Da er det bare å begynne å løse inn CC-poeng om man har tenkt seg til noen av de nye kategori 7 hotellene.

Når det er sagt, så har jeg vel egentlig ventet på en slik kategoriendring. Med så mange poengkampanjer som Club Carlson kjører for tiden, vil kontoene til medlemmene fylles raskere og raskere opp.

Fjerning av online booking bonus, som tidligere har gitt 3000 Gold Points, kommer også til å svi for en del. Ved en del billigere hotell har ofte online booking bonus utgjort nesten 50% av opptjeningen ved det oppholdet.

[box style=’note’] Bli med og diskutér endringene i forumet [/box]

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *