Qantas med Virtual Reality i First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qantas innfører Virtual Reality-headsets som en del av underholdningssystemet om bord, i samarbeid med Samsung. Disse enhetene blir å finne på selskapets første klasse, samt i utvalgte First Class-lounger, over en prøveperiode på tre måneder.

Samsung Gear VR vil blant annet la passasjerene oppleve Qantas sine destinasjoner gjennom en virtuell verden, i tillegg til spillefilmer og nye Qantas-produkter.

Qantas er det første og foreløpig eneste flyselskapet som tar i bruk denne typen teknologi. Hvorvidt dette innføres på fast basis, avhenger av tilbakemeldingene fra brukerne under testperioden.

Hvis det innføres, så er det vel bare et spørsmål om tid før det introduseres hos andre flyselskaper også. Kanskje blir dette fremtidens underholdningssystem, også for passasjerer i økonomiklasse.

Dette kan bli et vanlig syn ombord på fly i fremtiden:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Samsung Gear VR vil være tilgjengelig på First Class-loungene i Sydney og Melbourne fra midten av februar, og i første klasse  på utvalgte Airbus A380-flyvninger mellom Australia og Los Angeles fra midten av mars.

Klikk her for å lese hele pressemeldingen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *