Qatar Airways business class-kampanje til Asia fra 13 809,-

Qatar Airways business class-kampanje til Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ikke prøvd QSuites enda? Qatar Airways har akkurat nå en kampanje hvor vi finner svært gode priser til utvalgte reisemål i Asia. Prisene starter på 13 799,-

Denne kampanjen fra Qatar Airways har en svært så raus reiseperiode. Du kan reise fram til fra 30. april i år til 15. april neste år, noe som betyr at du kan sikre deg business class-billetter til neste års påskeferie i Asia allerede nå. Siste frist for bestilling er mandag 6. mai.

For å få de aller beste prisene i kategorien Business Promo kreves det at du være borte natten mellom lørdag og søndag, og i minst fem dager.

Priser og destinasjoner

Prisene gjelder med avreise fra Oslo Lufthavn. Du finner fullstendig oversikt over destinasjoner, priser og betingelser på Qatar Airways sine nettside.

Qatar Airways business class-kampanje til Asia
Her ser du reisemålene på kartet. Kilde: gcmap.com
Singapore Fra 13 809,-
Bangkok Fra 14 538,-
Cape Town Fra 15 159,-
Kuala Lumpur Fra 17 980,-
Manila Fra 20 231,-
Bali Fra 20 797,-
Maldivene Fra 21 476,-
Sydney Fra 27 982,-
Auckland Fra 35 102,-

 

Såpass lave priser til Singapore og Cape Town er på ingen måte hverdagskort. Bangkok til 14 538,- er også billig, selv om dette er en destinasjon som stadig er å finne på kampanje. Auckland til over 35 000 er vi ikke spesielt imponert over, her finnes det i skrivende stund business class-billetter ned imot 21 000 kroner med andre flyselskaper.

Det kan være noen ekstra kroner å spare på å booke gjennom et nettbasert reisebyrå, selv om dette ikke nødvendigvis er noe vi anbefaler.

Maldivene
Maldivene er et av stedene du kan reise til på denne kampanjen. Foto: SuzyT / Pixabay

Bonuspoeng

Som en del av denne kampanjen kan du også tjene dobble Qmiles om du krediterer til Qatar Airways‘ eget bonusprogram Privelege Club.

Dersom du ikke er medlem av Privelege Club kan Britiash Airways Executive Club være et godt alternativ. Foruten Avios vil en hvilken som helst av disse turene gi deg 560 Tier Points som teller mot status i Executive Club. Kravet for Silver (tilsvarer +/- EuroBonus Gold) er 600 TP, mens kravet for Gold er 1500.

Qatar Airways Business Class

Qsuites Business Class
Qatar Airways QSuites Business Class. Foto: Qatar Airways

Qatar Airways Business Class ligger helt klart I toppen over de beste business class-produktene vi har testet. Spesielt om du er så heldig å få oppleve QSuites, som vi har testet tidligere på InsideFlyer. Vi testet nylig også selskapets «vanlige» business class i Airbus A350 og var på ingen måte misfornøyd.

God tur!

Forsidefoto: Qatar Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *