Qatar Airways feirer Skytrax-utmerkelser med utvidet Qmiles-deal!

Qatar Airways Privelege Club Easy Deals

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For å feire nok en utmerkelse som verdens beste flyselskap, vil Qatar Airways belønne sine Privelige Club-kunder med ekstra gode tilbud på bonusreiser.

En spesialutgave av Qatar Airways’ «Easy Deals» er nå i gang for å feire at flyselskapet for femte gang er kåret til verdens beste flyselskap i Skytrax World Airline Awards. Easy Deals-kampanjene gjelder vanligvis for 15 dager med en reiseperiode på to måneder. Denne gangen varer imidlertid tilbudet til 31. juli 2019 og reiseperioden strekker seg fra nå og fram til 30. november 2019.

Hva er Easy Deals?

Hver andre uke lanserer Qatar Airways en ny utgave av Easy Deals, med mulighet for å bestille Qmiles bonusreiser til utvalgte destinasjoner med opptil 50% rabatt. Reisemålene varierer fra gang til gang. Bestillingsvinduet er som regel 15 dager og du kan reise i løpet av periode på to månender. Noen ganger kan reiseperioden også være fram i tid.

Qatar Airways Privelege Club Easy Deals

Disse tilbudene er kun tilgjengelig på Qatar Airways sine egne flygninger og kun for medlemmer av Qatar Airways’ lojalitetsprogram Privilege Club. Rabattene gjelder kun på reiser til og fra Doha. Med mindre du bor i Doha må du kombinere to rabatterte destinasjoner for å oppnå maksimal fordel.

Som et eksempel er det nå 50% rabatt på ruten fra Doha til Bangkok i business class. Siden Oslo ikke er med i kampanjen vil den faktiske rabatten du oppnår på en tur/retur-reise til Bangkok være 35%. Turen vil med andre ord koste deg 164 100 Qmiles, mot normalt 251 100.

Opptil 50% rabatt

Denne gangen er alle reisemål i kampanjen rabattert med 30%-50%. Reiser du sammen med noen, kan med andre ord to personer reise for prisen av én. Reiser du alene kan du for eksempel booke business class til både Phuket og Hanoi med 50% rabatt. Se her for oversikt over alle tilbudene!

Denne gangen er det ekstra mange destinasjoner i business class med 50% rabatt. Dette er fantastisk mulighet for å prøve Qatar Airways’ prisbelønte business class, den beste i verden i følge Skytrax. Velger du riktig reisemål og ruter, kan du også få sjansen til å prøve en QSuite.

qsuite business class
Qatar Airways QSuite Business Class

For å benytte deg av dette tilbudet bruker du rabattkoden SKYTRAX19 når du bestiller. Dersom du har for lite Qmiles kan du kjøpe poengene du mangler. Har du minst halvparten av poengene du trenger kan du også bruke Qmiles + cash.

Betingelser

Du finner fullstendig oversikt over betingelser for dette tilbud på Qatar Airways’ kampanjeside. Er du ikke medlem av Privilege Club enda kan du melde deg inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *