Reisedeal: Oslo-New York i Business Class med TAP Air Portugal, fra kr. 9600!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har sett de før og nå er de tilbake igjen. Business Class-billetter med TAP Air Portugal til USA til under 10 000 kroner tur/retur. Billettene kan også bookes én vei til rundt halve prisen for tur/retur og det ser ellers ut til å være få restriksjoner.

Det ser ut til å være god tilgjengelighet fra november og fram til august neste år. Det er også mulig å legge inn en stopp i Lisboa på både utreise og hjemreise når man flyr med TAP Air Portugal.

Prisene har vi funnet med Google Flights og Momondo. Tilbudet kan bestilles som både enveisbilletter og tur/retur, og det ser ikke ut til å være restriksjoner som natt mellom lørdag og søndag eller minimumsopphold.

TAP Air Portugal-tilbud fra Momondo
Skjermdump fra Momondo

Du kan risikere å måtte ta til takke med TAPs gamle business class-produkt. Det betyr i praksis seter som ikke kan legges helt ned, utdatert underholdningssystem og 2+2+2-konfig. Det burde likevel være til og leve med tanke på at flyturen er forholdsvis kort, prisen er lav og opptjeningen til SAS EuroBonus er særdeles god. Er du også så heldig å få ny business class skal dette være et svært godt produkt.

Opptjening til SAS EuroBonus

Denne dealen gir faktisk ganske mye bang for the buck som milage run også. TAP Air Portugal gir opptjening tilsvarende 200% av flydd distanse for alle typer business-billetter til SAS EuroBonus. For denne turen tjener du ca. 20 300 poeng og er dermed nesten halvveis til gullkort.

God tur!

Foto: Free-Photos / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *