SAS med stort 70-timers salg!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I anledning SAS‘ 70 årsjubileum starter de nå en stort salg med ekstra hyggelige priser i 70 timer, fra fredag 16. september kl 09.00 til mandag 19. september kl 07.00.

Det er en lang liste over destinasjoner som er på salg, så her er det bare å gå inn og se om du finner noe interessant.

sas_salg_70

Av godbiter kan vi nevne en drøss av storbyer i Europa som Amsterdam, Berlin, London og Paris fra kun 299,-, mens storbyer i USA ligger under 3.000,-. En skikkelig godbit er Tokyo helt ned i 3490,-! Så her er det bare å finne ledige datoer, tømme kontoene og kredittkortene og glede seg til å reise verden rundt!

For å bestille reisene kan du klikke på linken her.

God tur!

PS. I teaser-mailen som ble sendt ut av SAS i går, sto det en liten fotnote som sannsynligvis ikke skulle vært der:

Gjelder tur/retur-reise med SAS 1.-31. oktober 2016. Du tjener 7000 Ekstrapoeng utover de poengene du tjener på en betalt reise. Kan bare benyttes én gang. Ekstrapoengene dine vil være på din EuroBonus-konto senest 30. november. Ingen sign-up er nødvendig for denne kampanjen.

Vi håper det kommer en liten bonus-kampanje som gjenspeiler det som står i denne fotnoten og skal sørge for å holde deg oppdatert her på InsideFlyer.

PPS. Da har vi fått klarhet i hva denne fotnoten gjaldt. Det er en kampanje rettet mot de som fyller 70 år sammen med SAS og altså er født i 1946.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *