Sheraton Gateway Los Angeles (LAX)

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Jeg ankom Los Angeles-flyplassen tidlig om ettermiddagen med fly fra San Francisco. Etter å ha plukket opp bagasjen min, gikk jeg ut hvor jeg fant stoppet for hotellbussene. Der ble jeg plukket opp i løpet av et par minutter. Det var ikke mange minuttene i buss før vi stoppet foran Sheraton Gateway LAX.

Selv om klokken kun var rukket å bli litt over 14.00, fikk jeg allikevel sjekket inn og ble tildelt et rom i 14.etasje. Hun som sjekket meg inn var hyggelig og gav meg en kjapp presentasjon av fasilitetene på hotellet. Jeg valgte ekstra poeng som velkomstgave, og fikk informasjon om at internett vil være gratis (egentlig $12,95 per dag uten platinumstatus) og om frokosten i Club loungen i den øverste etasjen.

Med den informasjonen godt gjemt i baklomma, tok jeg turen bort til heisen som tok meg enkelt og greit opp til 14. etasje. Rommet mitt var ca 10 meter ned gangen fra heisen.

Sheraton LAX
Jeg ble oppgradert fra et standard king bed soverom, til en executive suite på ca 50 kvadratmeter.

Inngangspartiet
Inngangspartiet

Suiten var relativt stor, men det var mye tomrom så suiten var arealmessig ikke så veldig godt utnyttet.

Stuen sett fra inngangspartiet/gangen
Stuen sett fra inngangspartiet/gangen

 

Hva med å plassere campingkjøleskapet midt på gulvet?  Rommet var forøvrig en del av flere connecting rooms.
Hva med å plassere campingkjøleskapet midt på gulvet?
Rommet var forøvrig en del av flere connecting rooms.
Arbeidskrok
Arbeidskrok

Pulten var av god størrelse, så det var plass til det jeg trengte. Stolen var komfortabel og hadde justerbar høyde. Det jeg manglet var egentlig litt flere strømuttak.

Sheraton Sweet Sleeper-seng med fantastiske puter. Sov godt den natten!
Sheraton Sweet Sleeper-seng med fantastiske puter. Jeg sov veldig godt den natten!
Sheraton LAX bad
Rett til høyre etter at man entrer suiten, er det et skap og dør inn til badet

I skapet var det strykejern, strykebrett og en badekåpe. Noen slippers hadde gjort seg.

Det slo meg, at med en såpass stor suite, så har de jaggu ikke spandert på noe stort bad. Stuen hadde mye «dødrom» som kanskje med fordel kunne ha blitt brukt til å utvide badet.

Badet var ikke så veldig stort, sett i lys av det ellers så romslige oppholdsrommet.
Badet var ikke så veldig stort, sett i lys av det ellers så romslige oppholdsrommet.

Badet ellers var rent og pent.

Såpe
Såpe, munnskyll, bodylotion og… shavekrem!
Kombinert dusj og badekar
Kombinert dusj og badekar

Vanntrykket i dusjen var forøvrig bra. Nå kan det ha hatt en innvirkning at jeg dusjet i non-peak hours, á la kl. 03.00 på morgenen.

Skrubb og såpe
Skrubb og såpe
En fin dings som ikke alt for mange hotell har, i allefall ikke de jeg har bodd på i det siste. Sminkespeil! Sånt setter jeg pris på.
En fin dings som ikke alt for mange hotell har, i allefall ikke de jeg har bodd på i det siste. Sminkespeil! Sånt setter jeg pris på.

Noen vil kanskje si at det å klage på at suiten er for stor, er et i-landsproblem. Joda, jeg er enig i det, men det er ikke nødvendigvis størrelsen i seg selv jeg klager på. Det er utnyttelsen av den tilgjengelige plassen som, etter min oppfatning, ikke er helt topp. Badet kunne vært større, man kunne kanskje satt inn en benk der hvor kjøleskapet stod planta på gulvet. Bare sånne ting. Ellers har jeg lite å utsette på rommet.

Internett funket veldig bra og var stabilt og raskt hele tiden. Jeg prøvde også gymmen i første etasje og den var godt utrustet og var stor nok. I lobbyen var det også en egen Starbucks-café som jo er lett å sette pris på en tidlig morgen.
Utendørs var det også et badebasseng og et boblebad. Jeg hadde dessverre ikke tid til å prøve dette ut. Utearealene var fine og grønne, noe en nordmann jo liker midtvinters.

På kvelden tok jeg en tur bort til In-N-Out Burger som ligger ved den ene rullebaneenden. Det er et «must» å stoppe innom der hvis man har tid ved LAX. Middag i form av en cheeseburger ble inntatt på en benk utenfor restauranten, mens det ene flyet etter det andre suset over hodet på meg.

LAX Southwest

Jeg nevnte innledingsvis frokosten i club loungen. Denne var svært så kontinental, og bestod hovedsaklig av havregrøt, brød, bagels, hel og oppkuttet frukt, syltetøy og frokostblanding. Det var en helt grei frokost som man ble mer enn nok mett av.

Alt i alt er jeg godt fornøyd med dette flyplasshotellet. Beliggenheten er slik at man faktisk kan gå fra hotellet og til flyplassterminalen. Positivt med gratis shuttle allikevel, man kan jo ha litt bagasje med seg.

 

Quickfacts:
Hotell: Sheraton Gateway Los Angeles Hotel
Rompris: Fra $133 + skatt per natt
Bonuspoeng opptjent / program: Starwood Preferred Guest
Fordeler: Fantastisk god seng, fin utsikt mot rullebanen*
Ulemper: Litt mye «tomrom» og ikke verdens mest fantastiske frokost

*En særdeles subjektiv fordel, men for ei som er glad i fly, så skader det sjeldent å våkne opp til en 747 lander rett ved siden av deg. Omtrent.

Delta 747

 

Oversikt

Fordeler

Himmelsk god seng, fin utsikt mot flyplassen (hvis du liker å se på fly, da)

Ulemper

Litt mye "tomrom" på rommet, ikke verdens mest minnerike frokost

komfort/rom

Fasiliteter

service

Value4money

Overall Rating

Konklusjon

Perfekt lokasjon nær LAX hvis du har et tidlig fly å rekke, eller ankommer sent. Eller bare vil bo nær In'N'Out Burger.

3.8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *