Test: Comfort Park Hotel Trondheim

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En av våre trofaste brukere av forumet, Geir Ove, har vært ute og testet hotell. Og her er hans første artikkel på InsideFlyer. Håper den faller i smak:

I begynnelsen av mai, skulle jeg etter planen ha to overnattinger på Quality Augustin, men Fellesforbundet ville det annerledes. Hotellet var stengt grunnet streik, og de fleste gjestene ble overflyttet til Comfort Park Hotel, noen hundre meter lengre opp langs Prinsens Gate.

Da overnattingene ikke var samme uke, fikk jeg muligheten til å prøve to forskjellige rom, enkelt og dobbelt, og således gjøre meg opp en mer grundig mening av hva dette hotellet tilbyr.
Hotellet tilbyr både treningsrom og sauna, noe som ikke ble benyttet på noen av oppholdene.

Hotellets hjemmeside reklamerer med at de er et moderne storbyhotell, med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Kinoen og Nidarosdommen ligger et lite steinkast unna, så det stemmer forsåvidt greit det de sier der.
Ulempen med sentral beliggenhet er dog at det også ligger langs Prinsens gate, hovedfartsåren inn og ut av sentrum. En varm sommernatt, vil rom ut mot gata by på utfordringer i forhold til støy.

Førsteinntrykk
Resepsjonen på hotellet ligger rett inn døra fra gateplan og er betjent av hyggelig og imøtekommende personale. Selv om de nok jobbet en god del ekstra de dagene jeg var innom (grunnet streiken) var alle jeg traff på blide og hyggelige. Her gav de av seg selv, og sørget for at alle gjester fikk et smil og et hei. Med fullt belegg koster dette ofte litt ekstra, men som gjest føler man seg mye mer velkommen. Bra!

Rommene
Første natten bodde jeg på et standard enkeltrom. Enkelt møblert, med kun det absolutt mest nødvendige. Savnet dog et skikkelig nattbord ved siden av senga.

thumb_IMG_2721_1024
Tv’en på veggen kunne vris, slik at man kunne se den både fra lenestol, og fra sengen.

thumb_IMG_2720_1024
Til tross for en god del slitasjemerker både på dør og vegger gav rommet et greit inntrykk. Renholdet er tydeligvis bra der. Ingen hybelkaniner observert (selv under sengen)

thumb_IMG_2722_1024
Andre natten fikk jeg et standard dobbeltrom. Møblert på samme måte, men med dobbelseng og to lenestoler. Ellers i prinsippet som enkeltrommet bortsett fra at det her var en form for nattbord/ hylle ved siden av senga. Sengene var faste og komfortable.

thumb_IMG_2735_1024

thumb_IMG_2736_1024
Badene var rene og pene, men trange. Spesielt dusjen. Er man litt større enn en kenyansk langdistanseløper i kroppen må man neste åpne døra på dusjen for å få vasket seg. Rett og slett klaustrofobisk trangt der inne.

thumb_IMG_2717_1024

thumb_IMG_2737_1024
Av amenities finnes det kun såpe og to plastglass.

Minibar finnes ikke på noen av rommene.

Frokost
Noe av det mange ser fram til ved en hotellovernatting er frokosten. Endelig litt variasjon i forhold til hva man er vandt med hjemmefra.
Med fullt belegg ville ikke bilder av frokostbuffeten ytt hotellet noen rettferdighet. Kjøkkenet hadde nok sin fulle hyre med å få ut nok mat, så presentasjonen var ikke den lekreste i klassen. Smaken derimot var veldig bra.

Området med frokostbuffeten er relativt lite, og med fullt belegg ble det temmelig trangt å manøvrere seg fra og til de forskjellige rettene.
Den ene morgenen satt en engelsk familie ved nabobordet, og de pratet høylydt om «how marvellous this bacon is». Og det stemmer, denne dagen ble det servert små-biter (2×2 cm) med stekt bacon. Dette er noe av det bedre jeg har smakt av bacon på noen hotellfrokost. Mye smak, og perfekt stekt. Utvalget ellers ved frokosten står til middels, det vil si ikke imponerende, men mer enn det aller nødvendigste.

Annet
I forbindelse med resepsjonen ligger også en lobbybar, hvor det er mulig å få kjøpt et begrenset utvalg av drinker, øl og vin.
Det er i tillegg en liten kjøledisk i resepsjonen hvor man kan finne diverse baguetter, juice og annet om man skulle trenge å kjøpe med seg niste for dagen.

 

Oversikt

Fordeler

+ Sentral beliggenhet
+ Godt renhold
+ Bra smak på frokosten
+ Hyggelig personale

Ulemper

- Tydelig slitasje på rommene
- Veldig trangt på badet
- Sentral beliggenhet er ofte synonymt med trafikkstøy
- Trangt serveringsområde

Rommets komfort

Fasiliteter

Service

Frokost/ restaurant

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Alt i alt et enkelt hotell med rimelige priser. Man får ofte det man betaler for, også her. En god natts søvn, grei frokost, men ingen wow-faktor.

3.6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *