​Nordic Choice Hotels overtar klassisk hotell i Bergen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag, den 31. juli overtar Nordic Choice Hotels First Hotel Bergen Marin. Hotellet, som har 151 rom og beliggenhet på Bryggen i Bergen, blir nå omgjort til et Clarion Hotel.

Nordic Choice Hotels har signert en leieavtale med eier Realforum AS om å ta over First Hotel Bergen Marin.

Dette er et fantastisk hotell med en flott beliggenhet midt på Bryggen i Bergen. Det kommer til å passe bra inn i Nordic Choice-familien og jeg er glad for at vi i denne spesielle og tøffe tiden for turistnæringen får muligheten til å drive dette hotellet videre.

Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Hotellet, som ligger på Bryggen i Bergen, har 151 hotellrom. Blant disse er det også Executive suiter med tilhørende balkong og jacuzzi. I tillegg til treningsrom og badstue, har hotellet også nyrenoverte konferanse- og møtelokaler som leies ut til både konferanser og festligheter. Den populære restauranten GAST er også en del av hotellet.

Eiendomsselskapet Realforum AS sitt hovedfokus de siste 30 årene har vært utvikling av Bergen sentrum, sammen med de beste leietakerne vi kan finne. Dette bygget har potensial for å bli et av Bergens flotteste Hotell. Vi er svært glad for at vi nå skal samarbeide med en svært kompetent hotelloperatør med vilje og evne til å skape et topp moderne Hotell i hjerte av Bergen. Hotellet skal nå pusses opp og drives med høy standard ihht Choice kjedens Clarion konsept. Vi gleder oss til denne prosessen.

Geir Hove, Administrerende direktør Realforum AS.

I løpet av de kommende ukene vil hotellet forvandles til et Clarion-hotell med de kjennetegnene og servicetilbudene som det innebærer. Gjester som allerede har booket opphold på hotellet kommer ikke til å påvirkes av det nye eierskapet.

Nordic Choice Hotels er fra før av godt etablert i Bergen og har disse hotellene i havnebyen, i tillegg til det siste tilskuddet: Clarion Hotel Admiral, Comfort Hotel Bergen, Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Hotel Oleana, Hotel No 13, Quality Hotel Edvard Grieg, Clarion Hotel Bergen Airport Terminal samt Comfort Hotel Bergen Airport Terminal.

Foto: Nordic Choice Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *