Guide: Finnair Plus

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av Avixlo, 18. febr 2019.

 1. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  Da en kamerat av meg skal ut å fly med Finnair i April til Osaka via Helsinki så spurte jeg han om han var medlem av noen bonusprogram ordninger noe han han svarte nei til og det var da som den flynerden jeg er og som student (For de studerer;)) begynte å finne ut om litt forskjellige fly programmer som kunne passe han og da innenfor Oneworld siden han skal ut å fly det snart.

  På denne siden her synes jeg at jeg ikke fant mye informasjon om bonusprogrammet til Finnair, nemlig; Finnair Plus (Edit: Da jeg begynte å skrive og fant reisebrevet til @flying_all så så jeg at det var skrevet litt, men her skal jeg kanskje gå enda mer i dybden, selv uten erfaring) så dermed skal jeg prøve å lage en god oversikt over hva dette programmet er for noe slik at dere der ute kan få nytte av denne guiden når dere skal se på hvilket bonusprogram som er mest aktuelt. Jeg er selv ikke Finnair Plus kunde og har så langt i mitt fly liv ikkeflydd noen selskaper tilhørende Oneworld men som Fly interessert har jeg lekt med tanken. Så dette vil være en studie av Finnair Plus programmet gjort objektivt for at andre skal kunne lære. Man kan også gå videre med debatt om programmet slik som i de andre guidene som finnes her ute på insideflyer.
  [​IMG]
  Finnair er det nasjonale flyselskapet til vår nabo i øst (eller sør om du bor i Nord) Selskapet ble stiftet i 1923 og har siden 1. september 1999 vært medlem av fly alliansen Oneworld hvor du også kan finne British Airways, American Airlines og Qantas for nevne noen.
  Guide til British Airways: https://insideflyer.no/british-airways-executive-club-guide/
  Fra Norge kan du fly med Finnair ut i verden via HUBen Helsinki lufthavn (HEL) fra følgende norske byer: Oslo (OSL), Bergen (BGO), Tromsø (TOS) & Trondheim (TRD)

  Noen reisebrev med Finnair:
  https://insideflyer.no/forums/threads/veien-til-finnair-plus-platinum.11495/
  https://insideflyer.no/forums/threa...world-first-lounge-run-from-hel-to-lhr.11088/
  https://insideflyer.no/forums/threads/to-hel-and-back-again-ett-lite-reisebrev-fra-årets-siste-tur.9812/
  https://insideflyer.no/forums/threads/finnairs-første-a350-900-flyvning-hel-ams.4264/

  Bli medlem:
  https://www.finnair.com/no/no/join

  [​IMG]
   
  Last edited: 03. sept 2019
 2. flying_all

  flying_all Finnair Platinum + EBD / EBG lifetime

  Innlegg:
  3,191
  Likes mottatt:
  7,003
  Bonuspoeng:
  183
 3. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  Så til studiet mitt av dette programmet:
  Som nevnt over et Finnair et finsk flyselskap som er medlem av Oneworld (Det tredje største flyselskapalliansen i verden etter Star Alliance og SkyTeam)
  [​IMG]
  Så om du er medlem av Finnair Plus så vil det også gi deg fordeler for flyselskaper som er medlem av samme allianse. https://www.oneworld.com/

  Bakgrunns info om Finnair Plus programmet:
  - Finnair Plus er som nevnt tidligere fordelsprogrammet til Finnair
  - Kvalifiseringsplassen er på 12(Tolv) måneder
  Som nevnt tidligere så er ikke jeg ekspert hos Finnair (I skrivende stund har jeg nettopp blitt medlem) Etter at disse tolv månedene har gått ut vil en ny kvalifiseringsperiode begynne likt som hos SAS og Eurobonus. F.eks som hos meg som idag (19.02.2018) har min periode frem til 29.02.2020 (29.02 Pga Skuddår i 2020)
  - Poeng man opptjener hos Finnair eller et annet OW selskap (Oneworld) teller opp mot nivå hos Finnair og poengene har du i 18(Atten) måneder før de går ut med mindre du foretar deg en flyvningen med Oneworld selskap før denne perioden går ut. Gjennomfører du en flyvning i denne perioden vil poengene dine få nye 18(Atten) måneder! (Som det står i vilkårene til Finnair Plus: "Poengene er gyldige i 18 måneder fra den siste aktivitetsdatoen (opptjening eller bruk av poeng). Hver aktivitet skyver gyldighetsdatoen for alle bonuspoengene 18 måneder fremover i tid. Ubrukte bonuspoeng utløper og annulleres hvis det ikke registreres noen poengaktivitet i løpet av en periode på 18 måneder."
  - Direkte hentet fra vilkårene: "Finnair Plus-medlemskapet er gratis. Det er personlig og åpent for alle personer over to (2) år. Medlemmer mellom 2 og 17 år blir medlem av Finnair Plus Junior-programmet. Personer under 18 år må ha samtykke fra en forelder eller verge for å bli medlem og løse inn bonuser. De må også oppgi foreldrenes kontaktinformasjon når de blir medlem. Den foresatte er ansvarlig for Junior-medlemmets brukernavn, passord og poengbruk samt for å sørge for at Junior-medlemmet følger Finnair Plus-programmets vilkår og betingelser. Den foresatte må være Finnair Plus-medlem. Medlemskapet i Finnair Junior Plus-programmet opphører når et medlem fyller 18 år. Vedkommende får da automatisk tilsendt et Finnair Plus-medlemskort."
  - Finnair Plus har 5 nivåer som du kan opptjene poeng og flyvninger til.

  Nivåene
  [​IMG]

  Som bilde over og som tidligere er Finnair delt inn i 5 nivåer: Basic, Silver, Gold, Platinum & Platinum Lumo

  Finnair Plus Basic
  Her er jeg som ny medlem og alle andre som ikke har så mange poeng hos Finnair.
  https://www.finnair.com/no/no/finnair-plus/what-is-finnair-plus/membership-tiers/basic

  Dette er det første nivået du møter hos Finnair Plus.
  Fordeler du har hos Finnair Plus Basic:
  • Tjen opp nivåpoeng og bonuspoeng
  • Nyt godt av medlemstilbud
  • Tilgang til Finnairs flotte utvalg av bonuser og fordeler
  • Du kan lagre din personlige informasjon i profilen din og dermed bestille flyreiser raskere
  • Kontakt Finnair Plus-servicesenteret på +358 9 818 888
  • NB! Ikke tilgang til Oneworld lounger (Om jeg har skjønt det riktig(?))
  Altså et nivå for deg som bruker Finnair i ny og ne som vil beholde bonusen hos Finnair ellers er det jo bare å rykke opp til neste nivå!
   
  Edvard, GinTonic, drsyk and 1 other person like this.
 4. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  Finnair Plus Silver
  Dette er nivå nr. 2 hos Finnair og kan minne litt om Eurobonus sølv som vi har her hjemme bare med noen ekstra fordeler.

  For å komme opp til dette nivået må du ha 30 000 nivåpoeng eller tatt 20 kvalifiserende ruteflyreiser med Finnair eller andre oneworld-flyselskaper i løpet av kvalifiseringsperioden.

  Fordeler du får på dette nivået:

  • Du har rett til ett ekstra kolli (maks 23 kg) når du reiser med Finnair (AY-kode på billetten og flyvning med Finnair eller Norra), uavhengig av reiseklasse.
  • Du kan bruke innsjekking for business-klasse på alle Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten, og flyvningen betjenes av Finnair eller Norra) og andre oneworld-flyvninger, uavhengig av reiseklasse.
  • Du kan bruke prioritert kø i sikkerhetskontrollen og komme deg raskere gjennom.
  • Du kan kjøpe adgang til Finnairs lounger for deg og reisefølget ditt i forbindelse med en Finnair-flyvning (AY-kode på billetten og reisen betjenes av Finnair eller Norra) ved å bruke Finnair Plus-poengene dine, penger eller en kombinasjon av poeng og penger. Det koster 25 euro eller 8500 poeng. (NB! Du må bruke loungepasset i god tid, minst én (1) time før den planlagte avreisetiden for flyvningen. Du kan bli i loungen i maksimalt tre (3) timer. Vær oppmerksom på at alle passasjerer over 2 år må ha eget loungepass.)
  • Du får 50 % rabatt på forhåndsbestilling av seter på Finnairs ruteflyreiser gjennom tjenesten Velg sete (unntatt Economy Comfort-seter og seter med ekstra benplass).
  • Du får 10 % avslag på alle produkter til vanlig pris som du kjøper om bord eller forhåndsbestiller (unntatt Sky Bistro-utvalget). Denne fordelen er kun tilgjengelig på flyreiser til reisemål utenfor EU og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
  • Du kan tjene opp 10 % flere Finnair Plus-poeng på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten) med poengmultiplikatoren på Silver-nivå.
  • Kundeservicen til Finnair Plus er tilgjengelig på telefon +358 9 818 888 og [email protected].
   
  Edvard, GinTonic, drsyk and 1 other person like this.
 5. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  Finnair Plus Gold

  Dette er nivå nr. 3 hos Finnair og dette nivået får du har samlet opp 80 000 nivåpoeng eller tatt 46 kvalifiserende ruteflyreiser med Finnair eller andre oneworld-flyselskaper i løpet av kvalifiseringsperioden.

  Når du har oppnådd GOLD vil du få tilsendt Gold kortet automatisk og det vil vare ut perioden din + de neste 12(Tolv) månedene.

  Fordeler du vil få som Finnair Plus Gold:

  • Du har rett til ett ekstra kolli (maks 23 kg) når du reiser med Finnair (AY-kode på billetten og flyvning med Finnair eller Norra), uavhengig av reiseklasse.
  • Du kan ta med ett sett golfutstyr (golfkøller og en golfbag), ett sett skiutstyr (ski, staver, skisko og en bag) eller ett sett dykkerutstyr (luftbeholderne må være helt tomme) uten ekstra kostnader når du reiser på Finnairs ruteflyvninger eller charterreiser (AY-kode på billetten og flyvningen betjenes av Finnair eller Norra). Denne fordelen er personlig.
  • Du kan bruke innsjekking for business-klasse på alle Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten, og flyvningen betjenes av Finnair eller Norra) og andre oneworld-flyvninger, uavhengig av reiseklasse.
  • Du kan bruke prioritert kø i sikkerhetskontrollen og komme deg raskere gjennom.
  • Du har tilgang til Finnairs lounger og Premium Lounge når du reiser på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten), uavhengig av reiseklasse. Denne fordelen gjelder for deg og en gjest som reiser på den samme flyvningen.
  • Du har også tilgang til oneworlds business-klasselounger, uavhengig av reiseklasse. Denne fordelen gjelder for deg og en gjest som reiser på den samme flyvningen.
  • Du kan reservere et sete (ikke inkludert seter på Economy Comfort) via tjenesten Velg sete, uten ekstra kostnader.
  • Du får et bekreftet sete på business-klasse eller økonomiklasse når du reserverer det minst 48 timer før avgang. Finnair garanterer bekreftede seter på europeiske ruteflyvninger på business-bookingklasse J, C og D og på europeiske og interkontinentale ruteflyvninger på økonomi-bookingklasse Y.
  • Du får 10 % avslag på alle produkter til vanlig pris som du kjøper om bord eller forhåndsbestiller (unntatt Sky Bistro-utvalget). Denne fordelen er kun tilgjengelig på flyreiser til reisemål utenfor EU og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
  • Du kan få kostnadsfri Internett-tilgang når som helst på flyreisen. Den kostnadsfrie Internett-tilgangen er tilgjengelig i 60 minutter på interkontinentale flyreiser. På flyreiser i Europa og Midtøsten er Internett-tilgang tilgjengelig kostnadsfritt i 30 minutter. Nordic Sky-portalen er tilgjengelig på alle de interkontinentale flyreisene våre og på de fleste flyreiser i Europa og Midtøsten.
  • Du får fire enveis reiseklasseoppgraderinger som du kan bruke på alle Finnairs ruteflyreiser innad i Europa. Hvis du vil, kan du bytte inn oppgraderingene (alle fire) i en enveis interkontinental oppgradering eller få to Classic-bonusflyreiser for prisen av én på økonomiklasse. Med disse kan du kjøpe bonusflyreiser for to personer på Finnair Plus-servicesenteret, men betale poengkostnadene for en bonusflyreise for én person. To-for-én Classic-bonuser er kun tilgjengelige på ruteflyreiser som betjenes av Finnair eller Norra, og disse må du kjøpe med poeng. (NB! Tilgjengeligheten er begrenset)
  • Du kan tjene opp 15 % flere Finnair Plus-poeng på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten) med poengmultiplikatoren på Gold-nivå.
  • Eksklusiv Finnair Plus Gold-kundeservice er tilgjengelig på telefon +358 9 8183 1880 og [email protected].
   
  Edvard, GinTonic, drsyk and 1 other person like this.
 6. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  Finnair Plus Platinum

  Dette er det nest siste nivået til Finnair og gir deg enda flere muligheter en det du har som Gold medlem. For å nå dette nivået så må ha samlet opp 150 000 nivåpoeng eller tatt 76 kvalifiserende ruteflyreiser med Finnair eller andre oneworld-flyselskaper i løpet av beregningsperioden. Som ved Gold vil du også her få tilsendt kortet ditt automatisk og det varer ut den resterende perioden din + de neste 12 månedene etter at perioden har endt.

  Fordelene du får som Platinum er mange:

  • Du har rett til ett ekstra kolli (maks 23 kg) når du reiser med Finnair (AY-kode på billetten og flyvning med Finnair eller Norra), uavhengig av reiseklasse.

   Du kan også ta med ett ekstra kolli (maks 20–23 kg, avhengig av flyselskap) når du reiser med alle oneworld-flyselskaper unntatt Finnair, uavhengig av reiseklasse.

  • Du kan ta med ett sett golfutstyr (golfkøller og en golfbag), ett sett skiutstyr (ski, staver, skisko og en bag) eller ett sett dykkerutstyr (luftbeholderne må være helt tomme) uten ekstra kostnader når du reiser på Finnairs ruteflyvninger eller charterreiser (AY-kode på billetten og flyvningen betjenes av Finnair eller Norra). Denne fordelen er personlig.
  • Du kan bruke innsjekking for business-klasse på alle Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten, og flyvningen betjenes av Finnair eller Norra) og andre oneworld-flyvninger, uavhengig av reiseklasse.
  • Du kan bruke prioritert kø i sikkerhetskontrollen og komme deg raskere gjennom.
  • Du har tilgang til Finnairs lounger og Premium Lounge når du reiser på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten), uavhengig av reiseklasse. Denne fordelen gjelder for deg og en gjest som reiser på den samme flyvningen. Se alle loungetjenestene våre.

   Du har også tilgang til oneworlds business-klasselounger og lounger på første klasse, uavhengig av reiseklasse. Denne fordelen gjelder for deg og en gjest som reiser på den samme flyvningen.
  • Du kan reservere et sete via tjenesten Velg sete uten ekstra kostnader. Dette omfatter også muligheten til å reservere et sete på økonomiklasse.
  • Du får et bekreftet sete på business-klasse eller økonomiklasse når du reserverer det minst 48 timer før avgang. Finnair garanter bekreftede seter på europeiske ruteflyvninger på business-bookingklasse J, C og D og på europeiske og interkontinentale ruteflyvninger på økonomi-bookingklassene Y, B og H.
  • Du får 10 % avslag på alle produkter til vanlig pris som du kjøper om bord eller forhåndsbestiller (unntatt Sky Bistro-utvalget). Denne fordelen er kun tilgjengelig på flyreiser til reisemål utenfor EU og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.Du kan få kostnadsfri Internett-tilgang når som helst på flyreisen. Den kostnadsfrie Internett-tilgangen er tilgjengelig under hele flyreisen på interkontinentale flyreiser. På flyreiser i Europa og Midtøsten er Internett-tilgang tilgjengelig kostnadsfritt i 30 minutter. Nordic Sky-portalen er tilgjengelig på alle de interkontinentale flyreisene våre og på de fleste flyreiser i Europa og Midtøsten.
  • Du og reisefølget ditt får gratis drikke eller en avis når du flyr på Finnairs økonomiklasse. Vær oppmerksom på at gratis drikke er tilgjengelig på flyvninger med Sky Bistro-service. Aviser er ikke tilgjengelig på flyreiser innad i Finland. Andre spesifikke tjenester for reiseklasse forblir uendret.
  • Du får to enveis reiseklasseoppgraderinger som du kan bruke på alle Finnairs interkontinentale ruteflyvninger.
  • Du får fire enveis reiseklasseoppgraderinger som du kan bruke på alle Finnairs ruteflyreiser innad i Europa. Hvis du vil, kan du bytte inn oppgraderingene (alle fire) i en enveis interkontinental oppgradering eller få to Classic-bonusflyreiser for prisen av én på økonomiklasse. Med disse kan du kjøpe bonusflyreiser for to personer på Finnair Plus-servicesenteret, men betale poengkostnadene for en bonusflyreise for én person. To-for-én Classic-bonuser er kun tilgjengelige på ruteflyreiser som betjenes av Finnair eller Norra, og disse må du kjøpe med poeng.
  • Når du har kjøpt billett på business-klasse, kan du oppgradere opptil tre familiemedlemmer fra økonomiklasse til business-klasse slik at dere kan reise sammen. Poengbeløpet for en interkontinental tur-returreise er 50 000 poeng per person, og for tur-returreiser innad i Europa er det 10 000 poeng per person.
  • Bonuspoengene utløper ikke under Platinum-medlemskapet.
  • Du kan tjene opp 25 % flere Finnair Plus-poeng på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten) med poengmultiplikatoren på Platinum-nivå.
  • Eksklusiv Finnair Plus Platinum-kundeservice er tilgjengelig på telefon +358 9 818 31888 og [email protected].
  • Du kan gi et Finnair Plus Gold-medlemskap i gave til to Finnair Plus-medlemmer når du når Platinum Lumo-nivået for første gang, og hver gang du fornyer Platinum Lumo-nivåmedlemskapet etter slutten på hver beregningsperiode. Bare logg inn på Finnair Plus-kontoen din på finnairshop.com for å bruke fordelen.
  Finnair Plus Platinum Lumo

  Dette er det siste nivået til Finnair Plus og er et nivå for den mest trofaste kunden av Finnair og oppnås etter å ha samlet opp 450 000 nivåpoeng som består av minst 350 000 fra Finnair-flyreiser, eller har tatt 150 planlagteoneworld-flyreiser som er kvalifisert for opparbeiding av poeng som består av minst 100 med Finnair i kvalifiseringsperioden. Som ved de 2 tidligere nivåene vil du få kortet tilsendt automatisk og det vil vare ut perioden din + 12 nye måneder etter at kvalifiseringsperioden er utløpt.

  Alle fordelene du har ved de forrigående nivåene gjelder også her, men nå vil jeg bare ta for meg de nye fordelene man får som Lumo medlem:

  • Du har tilgang til Finnairs lounger og Premium Lounge når du reiser på Finnair-flyreiser (AY-kode på billetten), uavhengig av reiseklasse. Denne fordelen gjelder for deg og fire andre gjester som reiser på den samme flyreisen. På Helsinki lufthavn kan du benytte deg av loungene våre, uavhengig av flyselskap, ved å vise frem Platinum Lumo- og boardingkortet ditt. På andre flyplasser gjelder loungefordelen kun for loungen som står oppført på boardingkortet.
  • Kostnadsfri Internett-tilgang er tilgjengelig på alle våre interkontinentale flyreiser og de fleste flyreiser i Europa og Midtøsten.
  • Du får fire enveis reiseklasseoppgraderinger som du kan bruke på alle Finnairs interkontinentale ruteflyreiser.
  • Du får åtte enveis reiseklasseoppgraderinger som du kan bruke på alle Finnairs ruteflyreiser innad i Europa. Hvis du vil, kan du bytte inn oppgraderingene (fire av dem) i en enveis interkontinental oppgradering eller få to Classic-bonusflyreiser for prisen av én på økonomiklasse. Med disse kan du kjøpe bonusflyreiser for to personer på Finnair Plus-servicesenteret, men betale poengkostnadene for en bonusflyreise for én person. To-for-én Classic-bonuser er kun tilgjengelige på ruteflyreiser som betjenes av Finnair eller Norra, og disse kan bare betales med poeng.
  • Bonuspoengene dine utløper ikke under Platinum Lumo-medlemskapet.
  • Du kan tjene opp 25 % flere Finnair Plus-poeng på Finnair-flyreiser (AY-kode på billetten).
  • Eksklusiv Finnair Plus Platinum-Lumo-kundeservice er tilgjengelig på telefon +358 9 818 0811 og [email protected] .
  • Du kan gi et Finnair Plus Gold-medlemskap i gave til to Finnair Plus-medlemmer når du når Platinum Lumo-nivået for første gang, og hver gang du fornyer Platinum Lumo-nivåmedlemskapet etter slutten på hver beregningsperiode.
  • Du kan overføre og utveksle Finnair Plus-poengene dine helt kostnadsfritt.
  • Hvis du har et Finnair Plus-kredittkort som er utstedt av SEB, får du som Finnair Plus Platinum Lumo-nivåmedlem et nytt Finnair Plus Platinum-kredittkort. Platinum-Lumo-nivåfordelene dine vil fortsatt være gyldige.
  Neste nivået etter dette er Finnair Plus Lifetime Gold og Platinum

  På Finnair sinne nettsider står det følgende om Lifetime Gold og Platinum: "Du når Finnair Plus Lifetime Gold-nivået med 3 000 000 Lifetime-nivåpoeng og Finnair Plus Platinum Lifetime-nivået med 5 000 000 Lifetime-nivåpoeng. Du tjener opp nivåpoeng når du flyr med Finnair og andre oneworld-flyselskap. Alle nivåpoengene du har oppnådd i løpet av Finnair Plus-medlemskapet ditt, telles mot Lifetime-nivåpoengsaldoen din."

  Når du da oppnår Lifetime nivåene vil du ikke kunne bli nedgradert ifra disse eksklusive nivåene.
  Min primære hovedkilde var https://www.finnair.com/no/no/finnair-plus/what-is-finnair-plus

  Så her har jeg gjort et forsøk på å klargjøre hva slags fordeler man får i de diverse nivåene som Finnair selv har.
   
  Last edited: 19. febr 2019
  Edvard, GinTonic, drsyk and 2 others like this.
 7. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  GinTonic, Earl and RoadKing like this.
 8. flying_all

  flying_all Finnair Platinum + EBD / EBG lifetime

  Innlegg:
  3,191
  Likes mottatt:
  7,003
  Bonuspoeng:
  183
  Det var snakk om oppgraderingmuligheter hos KLM i en annen tråd her inne, og tenker at jeg kopierer inn infoen rundt dette til denne tråden da det er svært relevant og nyttig info for dem som ikke vet:

  KLM har det mest tungvinte systemet når det gjelder oppgradering på forhånd. Du må FØRST bestille turen, så ringe inn også sjekker de tilgjengelighet også ringer de tilbake med et ja eller nei og evt pris.... dyrere eco billett = mindre poeng. Billig eco billett kan ikke oppgraderes eller så koster det skjorta med poeng.

  Jeg kjøpte en vanlig eco billett, krysset fingrene og ringte inn. De skulle ha 65000 poeng en vei. Kunne betale 1000kr for en dyrere eco og vips kosta det bare 45000 poeng.

  Ikke for å skryte Finnair opp i skyene men de har er utrulig bra system for å finne tilgjengelig business oppgraderinger: du går inn på en side, velger dato også står det akkurat hvor mange seter, hvilke datoer, flighter det er mulig å oppgradere. Der etter bestiller du reisen OGSÅ oppgraderer du uten bekymring for at det ikke finnes seter :)

  Og ikke minst:
  Hos Finnair koster det alltid 50.000 poeng å oppgradere. Selv en eco basic billett OSLO HELSINKI SINGAPORE til 2500kr.... kostar fortsatt bare 50k for business oppgradering.

  Finnair tilgjengelig oppgradering:
  https://www.finnair.com/no/no/finnair-plus/view-upgrade-availability
   
 9. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  833
  Likes mottatt:
  699
  Bonuspoeng:
  93
  Bra initiativ :) Du kan jo legge til Trondheim i første post, oppstart 3. juni.
   
 10. Misterix

  Misterix Veteran

  Innlegg:
  3,755
  Likes mottatt:
  3,576
  Bonuspoeng:
  113
  Noen som vet prisen for å kjøpe Finnair poeng? Må logge inn på siden for å få opp pris men jeg er ikke medlem.
   
 11. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  Screenshot_20190903-162918_Chrome.jpg Screenshot_20190903-162955_Chrome.jpg
  Her har vi noen av prisene
   
  Misterix liker dette
 12. Misterix

  Misterix Veteran

  Innlegg:
  3,755
  Likes mottatt:
  3,576
  Bonuspoeng:
  113
  Lyst til å legge ut dem for maks poeng også? Det er vel 120 000 per år man kan kjøpe og skal vel være mulig å kjøpe i bulk.
   
 13. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
  Screenshot_20190903-164642_Chrome.jpg
   
  Misterix liker dette
 14. Misterix

  Misterix Veteran

  Innlegg:
  3,755
  Likes mottatt:
  3,576
  Bonuspoeng:
  113
  Btw, er tilbud med 40% rabatt hvis du skulle trenge å kjøpe noe om dagen ;)
   
 15. Avixlo

  Avixlo Veteran

  Innlegg:
  1,759
  Likes mottatt:
  8,436
  Bonuspoeng:
  183
   
  Misterix liker dette
 16. TElg78

  TElg78 TravelElg - The Moose Is Loose

  Innlegg:
  1,098
  Likes mottatt:
  1,468
  Bonuspoeng:
  113
  Vil kjøp av poeng telle som aktivitet på poengkonto som da betyr at gyldighet av poengene utvides?
   
 17. markus

  markus poengreise.no

  Innlegg:
  983
  Likes mottatt:
  2,231
  Bonuspoeng:
  93
  Hvordan er poengopptjeningen på ruter som flys av Widerøe for Finnair?
   
 18. Kristian

  Kristian 'Bittelitt' bonussamledilla

  Innlegg:
  6,347
  Likes mottatt:
  35,432
  Bonuspoeng:
  293
  Eg fekk 10 tier points og 335 avios i økonomiklasse -- bookingklasse K -- på Finnair-ruta mellom Tromsø og Helsingfors (operert av Widerøe) no i sommar, men det er altså i BA sitt bonusprogram.
   
  markus liker dette

Del denne siden