God morgen fra Bangkok Her sitter en i stua å koser seg med deilig kaffe samt forum(er) og litt nyheter. Her blir det som vanlig fotmarsj, bassengtjeneste men også en runde i gymmen. Ha en glitrende flott søndag
God morgen fra sør for ekvator. Frokosten er inntatt. Solseng og GT venter. Tror det blir en passe slækk dag i dag også
God morgen fra Avani+ Mai Khao beach. Idag blir det å forflytte seg til Kata beach hvor vi skal møte opp med familie. Avani+ har vært strålende, flott suite, god plass og gode senger. Plassering er litt avsidesliggende med lite butikker og restauranter, men for noen dager med fullstendig chill out så fungerer det bra.
God morgen fra jobben. I teorien skal det være stille. Vi kjører i praksis 50% overbelegg på jobb. Greit at alle er fleksible og kommer tidlig og går sent. Sånt løser seg når sjefen har tatt ferie..... God sommer til alle. Varmen har endelig kommet tilbake til storbyen. Sykkelturen i morges kunne gjennomføres med shorts. Havregrøt er spist og kaffe er drukket. Det blir en fin dag.....
God morgen fra frokostbordet. Her nytes kaffe og en sjokoladebit, etter å ha pakket kofferten. Snart settes nesen mot OSL, hvor bolaget skal ta oss til Berlin. Håper de har øl der nede. Nyt søndagen!
God morgen fra frokosten på Strømstad Spa&Resort. I dag går turen videre til Gøteborg. Spent på om det blir en hyggelig oppgradering. Ha en fin søndag alle IF-ere
God morgen fra Sølvbyen. Byen er blank og pen, og behagelig stille. Naboer bortreist, mange andre bortreist og ingen store turiststrømmer. Dagens oppgave er å fylle ut skjema for å få lov til å fortsatt kjøre motorkjøretøyer. Det bør man klare. Ha en fin søndag!
Solkysten er klar for Bruce! Her skal det møtes over 45 000 for å høre og se Bruce og gjengen på en av cruicekaiene, håper de får en flott kveld! Jeg skal ikke dit, men jeg har sett han mange ganger .. bl.a i Atlanta og Praha ..
God lunchtid frå Plano utanfor Split/Trogir. Som på dei fleste veskystar (USA, Norge etc) skin sola og det er godt og varmt. Eg og ungane har nett plaska rundt i bassenget. No er det kaffi og kviling før vi skal ned til Trogir litt seinare. Det ser ut til å vere eit særdeles godt utval av sjømatrestaurantar der, so vi vert nok mette i dag og.
God ettermiddag fra gullstua på OSL. Avreise om knappe to timer retning østover. Gleder meg til sommerferie del 2.
God søndag! Allerede for flere timer siden var det godt og varnt her. For oss som ikke er så glade i ekstreme temperaturer er dette helt topp. Ha en fin en!
Apropos gullstuer: i CPH-varianten "underholdes" man av å bivåne den klassiske barnebursdagsaktiviteten: Stolleken. Her er det rimelig fullt trøkk, med en stadig strøm av fortvilte som leter etter en ledig plass. Vi vurderer å selge vårt bord til høystbydende. Med betaling i DKK er det mulig ferien vil gå i pluss...
God morgen fra Bonaire, solen har atter en gang stått opp og det har blitt søndag. Fruen venter på masasjedamen, mens jeg er opptatt med å drikke kaffe og høre på fugleungene i taklampen kvitre. Ellers er planen for dagen å laste opp trucken med stash og kjøre tre kvarter nordover på øya. Her skal det utforskes, for oss, ukjent undervannsterreng. Ha en fortsatt super søndag!
God ettermiddag fra Belgia! Luftforsvaret øver til paraden. Noe småfiksing må nok til før det er bra nok til kongen og til ære for nasjonaldagen Etterpå blir det brannbilkjøring. Gleder meg som en unge! Ha en herlig søndag
Tilbake til Norge før ny flytur ut på onsdag. Neste tur er business, men denne gangen var hjemreise fra ferie med familien. Er ombord fortsatt, et sted over Frankrike. PMI-OSL med Norwegian. Ikke mye spennende å melde selvsagt, men super profft spansk crew. Flyet har flight nummer D8xxxx som alltid indikerer utenlandske baser, feks Malaga. Service var rask, med smil, og crew jobbet sammen foran og bak tralla for å levere fortest mulig mens den andre tok betaling. Hadde forhåndsbestilt mat. Husker ikke, men kostet en drøy hundrings. De sa på høyttaleren at pre orders kom til å deles ut etter trolley servicen. Litt kjipt å vente, når alle andre fikk sine paninis (mot betaling, selvsagt) før oss som hadde bestilt og betalt i forkant. Men ventingen var verdt det. Porsjonen var langt fra enorm, men brennende varm og mye bedre enn noe jeg har spist på SAS plus euro flights i kald pappeske siste par årene (gjennom typ 60 flyvninger). Meat balls med en rikt innkokt rødvinssaus, potet gratine, og gulrøtter pluss en grønn erte-mash som var helt ok. Fulgte med en miniboks (lik SAS sin i plus) med 2 konfekt biter som ikke er med på bildet: