Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.
-
Cold Appetizer StationChilled on Ice – Fresh Sydney Rock Oysters, Sea Crabs, Tasmanian Blue Mussels, Tiger Prawns, Rock Lobsters, Red Claw Lobsters, Scallops
-
Dipping Sauces and Condiments
Shallot Vinegar, Spiced Chili Sauce, Chopped Shallots, Capers, Tabasco Sauce, Lemon, Wasabi Soyu, American Sauce and Cocktail Sauce, Bai Ka Tin Thai Herbs, Fried Garlic and Shallots, Lemon and Fresh Garlic
-
SoupSpecial Soup of the Day from Madison
-
Salad TableCaesar Salad with CondimentsMarinated Salad and Fresh Organic LeavesAssorted Cold CutsHomemade Smoked SalmonGreen Asparagus Tip Salad with Shaved Parmesan CheeseMixed Mushroom SaladMarinated Green and Black OlivesHummus, Baba Ghanoush, Herb Lhabna Cheese, Stuffed Wine LeavesVietnamese Spring Rolls
-
Breakfast StationEgg Station – Smoked Ham, Sausages and BaconWaffles, Fruit Pancakes and Berry PancakesAssorted Danish Pastries, Croissants, Bread Rolls, Muffins, Italian Bread and ToastCream Cheese, Butter, Jam and Sugarless JamDuck Rillette, Homemade Pâté
-
Chinese StationAssorted Dim Sum – Ha-Gauw, Sue Mai, Green Tea Sue Mai, Steamed Shrimp Balls with Choy SumBraised Pork Spare Ribs with Marinated Black BeansHot and Sour Soup with Shredded Chicken and Bamboo Shoots or Fish Mor Soup with Crab Meat
-
Chinese GrillBarbecue Marinated Whole Duck, BonelessChar Sew Pork with Sweet Soy SauceBarbecue Marinated Baby Pork
-
Fish Roe in PoolSpicy Cod Roe, Salmon Roe, Black Vegetable Caviar, Whitefish Roe, Trout Roe, Lumpfish Orange RoeWheat Blinis, Sour Cream, Lemon and Boiled Egg
-
Japanese StationSushi and SashimiCalifornia CornGreen Tea NoodlesBeef Shabu-Shabu
-
Indian CornerFrom Tan Door OvenTraditional Chicken TandooriMarinated Fish TikkaShack KebabPlain and Garlic Naan
-
Appetisers, Salads and CondimentsPotato SamosaAloo ChaatChicken Salad Chard ra ja WabPrawn Salad Gin ka RazedPepper PappadamMint Chutney, Mango Chutney, Tamarind Sauce, Mixed Pickles, Pickled Shallots
-
Indian CurryDaal MacaneseChick-Pea Curry Choley MasalaCauliflower, Potato and Garden Pea Curry Aloo Kobe MattaVegetable CurryPeeniar CurryButter Rice
-
Foie Gras CornerPan-Seared Foie Gras with Port Wine SauceFoie Gras SausageTerrine De Foie GrasFoie Gras Custard with Truffle Oil
-
Pasta and Risotto From BiscottiHomemade Pasta with Cream Sauce, Tomato Coulis and Ragout SauceChoose Your Own Combination of Ingredients – Broccoli, Green Asparagus, Mushrooms, Zucchini, Pancetta Ham, Parmesan Cheese, Cherry Tomatoes, Anchovies, Capers, Sundried Tomatoes, Black Olives
-
Spice Market Corner/Spice Salad TableGreen Papaya Salad Som TamSpicy Seafood SaladSoft-Shell Crab Salad with Thai HerbsMeang-Kam – Chewing Leaves, Roasted Coconut and Condiments
-
From The Charcoal GrillGrilled Pork Ball Dumplings with Chili DipsMarinated Traditional ChickenSai Krok E-San
-
Steamed StationSteamed Prawn Soufflé Hor Mok GoongNorthern-Style Egg Noodles with Curry and Chicken Kaow Soy
-
Madison GrillTiger Prawns, Lobster, Fresh Trout, Salmon, Akami TunaJones Dolly Lamb Chops, Beef Medallion, Sirloin Steak, Spiced Pork and Veal SausageAssorted Grilled VegetablesFried Potatoes, Grilled Corn on the CobBaked Potatoes with Sour Cream, Bacon Bits, Chives and Cheddar CheeseRed Wine Reduction, Mushroom Sauce, Lamb Gravy and Beurre Blanc Sauce
-
Carving StationRoast Duck, Crispy Pork Loin, Roast Beef and Roast Chicken
-
Cheese BoardSwiss Cheese, Goat Cheese, Roquefort Cheese, Brie, Blue Stilton, Grana Padano, Provolone, Asiago, Scamorza, Gorgonzola, Taleggio CheeseDried Fruits, Dates, Apricots and Walnuts
-
Dessert StationTiramisu, Brownies, Strawberry Trifle, Peach Crème BrûléeChocolate Praline, Biscotti Cookies, Almond Tuile, Fresh Fruit TartPistachio Raspberry Cake, Sacher Cake, Cheesecake and Ticino CakeCheese Crêpe, Cherry Crumble and Fruit Spring Roll
-
Warm Dessert StationBanana and Grand Marnier SouffléCrêpe Suzette, Ripe MangoChocolate MeltChocolate Sauce, Mixed Berry Compote, Vanilla Sauce
-
Ice Cream StationIce Creams and Sherbets with CondimentsAssorted Fresh Fruits
På bordet var det en stakk med lapper med restaurantnavn og bordnr på. Disse kunne man ta med og levere på stasjonene så ville maten bli servert deg når den var klar. Jeg startet med å ta meg et glass musserende og gikk rundt for å se hva som fantes.
Noen inntrykk fra restaurantene
Her er noen bilder fra de forskjellige matstasjonene:
Og så var det massevis av deilige desserter:
Så noen få bilder av det som fant veien til min tallerken. (Nei, det er ikke alle – for jeg var for sulten til å huske å ta bildet hele tiden. Men jeg ble mett!!)
For en strålende brunch. Etter 15 år i hospitality bransjen har jeg aldri vært med på noe lignende. Dette var rett og slett strålende. De klarte enkelt av 200 kuverter denne søndagen. Grunnen til at de ville ha garanti for reservasjonene var at tidligere hadde de opplevd et frafall på over 40%, og da er det jo forståelig at man ønsker å sikre seg. Maten holdt fantastisk kvalitet, og servicen var helt i topp. Brunchen hadde sikkert blitt bedre om man hadde vært sammen med noen. Som ofte forretningsreisende synes jeg det å spise alene er temmelig kjedelig. Men i dette tilfellet gikk det helt greit, og de 3 timene gikk som en vind. Jeg var både mett og i godt humør da jeg forlot de 4 sesonger. Skulle jeg være i Bangkok en søndag igjen, kommer jeg helt sikkert til å booke meg inn på denne brunchen igjen. Jeg kan anbefale den på det sterkeste. Restaurantsjefen stod i døren da jeg gikk. Jeg takket for en deilig opplevelse og måtte innrømme at dette var en av få ganger jeg faktisk skulle ønske at jeg hadde større mage. Han gliste diskret, håndhilste og ønsket meg velkommen tilbake. Skal du til Bangkok, er det bare å bestille bord! God fornøyelse! [box style=’info’] Har du noen gode opplevelser fra Bangkok du vil dele med oss, så har vi en egen tråd i vårt forum for akkurat dette. Du finner denne tråden her på denne linken. [/box]
Anders E sier
Godt og se at de hadde fått opp statuen av meg. Har jo lenge vært stamgjest hos Four Seasons så det skulle jo egentlig bare mangle.
Happy Brunching 😉