Bangkok og Singapore i Qatar Airways business class fra 12 906,-

Bangkok Thailand Grand Palace

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er tett mellom de gode tilbudene fra Qatar Airways om dagen og det ser ikke ut til å være over enda. Utvalget er ikke like omfattende som forrige gang, men prisene er til gjengjeld enda bedre!

Med avreise fra Oslo Lufthavn finner vi akkurat nå rekordlave priser til Bangkok og Singapore i business class. De laveste prisene vi finner er 12 906,- kroner og vi kan i alle fall ikke huske å ha sett så lave priser tidligere. Tilbudet forutsetter at du er ute i god tid og booker minst 90 dager før avreise. Det er så vidt vi kan se ingen andre restriksjoner på reiseperiode.

Tilbudene

Vi har brukt Google Flights og Momondo.no for å finne de beste prisene til Bangkok og Singapore. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. Vår generelle anbefaling er å bestille direkte fra flyselskapet.

Qatar Airways business class til Bangkok og Singapore fra 12906,-
Skjermdump fra momondo.no

Bestiller du direkte fra Qatar Airways får du også Trumf gjennom ViaTrumf, som igjen kan veksles til EuroBonus-poeng og nye flyturer.

Stopover i Doha

Du kan også gjøre en stopover i Qatar på veien uten ekstra kostnad, og velge blant mant mange 4- og 5-stjerners hoteller til svært gode priser. Har du en lengre mellomlanding er det også mulig å delta på en rekke aktiviteter som sightseeing eller ørkensafari.

Benytt anledningen til å besøke Doha på veien. Foto: Gustav Brandt / Pixabay

Bonuspoeng

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse R. Er du medlem av Qatar Airways lojalitetsprogram Privilege Club vil en tur fra Oslo til Singapore gi deg 120 Qpoints og minst 17 350 Qmiles. Har du allerede elitestatus i Privilege Club får du enda flere Qmiles.

Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Privilege Clubs Qcalculator. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Airlines of the year Qatar Airways

Qatar Airways er medlem av Oneworld-alliansen, som betyr at du også kan kreditere poengene din til for eksempel Finnair Plus eller British Airways Executive Club.

Qatar Airways Business Class

Qatar Airways ligger helt klart I toppen over de beste business class-produktene vi har testet. Spesielt om du er så heldig å få oppleve QSuites, som vi har testet tidligere på InsideFlyer. Vi har også testet selskapets «vanlige» business class i Airbus A350 og var på ingen måte misfornøyd.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som tipset oss om dette tilbudet.

Foto: Sasin Tipchai / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *