Er det rom for en tråd med anmeldelser av mat^3 Jeg har fra tid til annen kommentert på Kuben i håp om å vekke de ypperste insidetroll, eller fordi jeg genuint er overrasket (enten positivt eller negativt) av innholdet eller bare fordi det passer seg sånn i et reisebrev. Men tenker det fremdels er plass til mer strukturerte tanker^3. Jeg vet vi har https://insideflyer.no/forums/posts/313297/ men her i lett rus fra lounge og svensk whisky med Jokke på øret tenker jeg at det kunne vært på sin plass med en spisset, no nonsense, fra en gourmand til hvemsomhelst, kort, konsis, informativ, og totalt meningsløs oppsummering av dagens Kube. Mal: Strekning: Dato: Hovedingrediens: Vinpakke: Anmeldelse: På en skala, går det an å spise fra boks: Terningkast: Skokoladetrio: CrewComments: K PS: Ved konseptslakt fjernes tråden umiddelbart og erstattes av reisebrev fra hver og en av mine turer med kubeinvolvering.
Strekning: ZRH-CPH Dato: 25.10.19 Hovedingrediens: Reker Vinpakke: GT, musserende og whisky. Min standardpakke, hender det blir cognac. GT unnagjort før maten. Harahorn forblir en favoritt. SASboblene fungerer bra til reker. Anmeldelse: Spretne reker med velsmakende kompanjonger. Fennikel er jo klassisk sjømattilbehør, og det er vel dill og aquavita også, så her imponerer kokken. Potetene er litt dvaske og kjennes som en unnskyldning for å bli mett, så de blir liggende igjen. På en skala, går det an å spise fra boks: Meget boksvennlig. Potetene er bittesmå og hadde de vært bedre hadde jeg spist dem også. 99. Terningkast: 5. Reker er vanskelig, tror ikke jeg har spist bedre på fly, men likevel. Poteter = - 1 Skokoladetrio: Sitronlakris, marsipan og irish. Den fine lappen manglet, så trekk for det. Irish tror jeg er en av de bedre, men savner den med gin. Antagelig mest av prinsipp. CrewComments: Tilstedeværende og tilbydende. Kaffe og brunt på CC-initiativ. En ekstra runde brunt på fredagen på pling; gode miner. K
Enig, helt idiotisk utforming! Når det ikke er veganer boks så må jeg ærlig innrømme at innholdet er svært bra kvalitetsmessig med gode råvarer. Samme gjelder drikkevarene til SAS. Skikkelig gin og tonic til GT'n og relativt gode viner.
Det finnes mange tråder på forumet hvor folk ikke forholder seg til malen. Jeg sa min korte mening om dette produktet da jeg er rimelig sikker på at flere er enig
Joda, men hva er feil? Er det et brilliant måltid som er umulig å spise fra boks? Kunne det vært elevert fire hakk med riktig vinpakke? Savner du å vite hvor jordskokken kommer fra? Er du bare en gammel gretten gubbe? Jeg prøver å lansere en tråd for de harde, rent objektive fakta om Kuben. Vi har synset nok. Hva er målt? K PS: All kritikk er personlig, og handler ikke om innhold.
Er 26 år så jeg nærmer meg vel en gretten gubbe... spøk til side: den boksen er først og fremst helt elendig å spise fra, maten smaker plast, ingen sted å legge bollen man får, det blir mye rot, det er mye søppel/plast, mange spiser ikke halva av det de får, mye mat går i søpla, maten er for «fancy» for folk flest (ja folk vil ha skinke og ost på brød, ikke kald rødbettkylling fra Danmark med kikerter). Maten er langt fra brilliant og det samme gjelder konseptet, beklager. Vin drikker jeg ikke, men ringien og kvikklunsjen er knall.
Plutselig var et ærlig forsøk på å få stilt de ulike boksene opp mot egen smak og forventninger borte ... Syntes initiativet var bra, på linje med andre tråder f.eks. om oppgradering og priser. Vet at det er uenighet om emballasje og spiseredskaper, men lite konkret om smak, konsistens og innhold i boxene ..
Kanske är en av få som gillar konceptet med boksen! Med det sagt så finns det en del förbättringspotential. Mindre emballage i/runt boksen bättre gaffel/kniv(kanske helt enkelt ska serveras med chopstix) Smakerna kanske skall förenklas ytterligare för att träffa den norska ganen (man kan enkelt få ned en sönderstekt smaklös kjöttkaka med brunsås och underkokt potatis)... //M
Kudos til @democomputer for artig anmeldelseskonsept, skal se om jeg klarer å følge malen Strekning: ARN-TXL og TXL-OSL (samme kube to dager på rad så litt sammenblandet anmeldelse Dato: 5. og 6. oktober Hovedingrediens: Kalvestek (m. dampede gulrøtter, syltet agurk og dillkrem i tillegg crispy gulrot strø og dillvinagrette) Vinpakke: Lager fra Mikkeller og GT Anmeldelse: Kalvekjøttet litt pregløst og hadde den ene dagen en anelse av "jeg går snart ut på dato smak", fortsatt spisbart men... Veldig bra grønnsaker akkurat passe kokt, ikke dvaske som de fort kan bli. På en skala, går det an å spise fra boks: Litt knotete da alle kalvebitene lå klistret sammen, så en måte bruke litt ninja-skills for å få de fra hverandre. På andre test hadde jeg ledig midtsete og dette utgjorde en vesensforskjell når det kom til å kunne gaffle i seg fra boksen. 60/100 Terningkast: 4, gode grønnsaker, smaker som passet bra sammen, men kjøttet trakk noe ned Skokoladetrio: Tonka Coconut Truffle, Gin Tonic - Sky Blue og Crispy Hazelnut praline. Alle tre veldig gode, men aller best var siste CrewComments: Hyggelig og smilende
På generelt grunnlag, så synes jeg ikke maten i seg selv i kuben er så værst. Det er kanskje litt vel mye dressing/saus til tider, og det kommer veldig til uttrykk når det serveres i en boks, fordi hele greia blir sammenrøret. Når det så er bortimot umulig å spise fra boksen på folkvis (som vi sier i Trøndelag når man kommer fra et møblert hjem), så har man enkelt og greit summert opp problemet. Det er firesidig, BOKS.
Fikk denne på SK4698 fra LPA til OSL 19/10. Faktisk den mest velsmakende maten jeg har fått så langt siden de lanserte kuben/boksen.