Loganair med to nye destinasjoner fra Flesland

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det skotske flyselskapet Loganair øker rutetilbudet til og fra Flesland, og starter en rute til Manchester og Inverness.

Fra før flyr Loganair til Shetland, Orknøyene og Glasgow fra Flesland. Den nye ruten vil opereres med et Embraer 145 jetfly, og vil fly fra Flesland via Inverness til Manchester tre ganger i uken.

Den nye helårsruten har oppstart den 10. mai.

Et søk gjennom sommermånedene viser priser fra 925 kroner en vei til Inverness, og 1573 kroner en vei til Manchester. Selv de billigste billettene til Loganair inkluderer 20 kg innsjekket bagasje og in-flight service med gratis snacks og drikke.

Loganair sitt Embraer 145-fly. (Bilde: loganair.co.uk)

Skotsk høyland eller fotballhelg i England

Kay Ryan, kommersiell direktør i Loganair, sier følgende om den nye ruten:

Dette er vår største satsning fra Bergen, og den gir passasjerene det bredeste spekteret av alternativer for å reise til Storbritannia. Enten det er en forretningstur, en weekendtur, en fotball-tur eller et eventyr rundt Skottlands høyland og øyer – Loganair er flyselskapet for deg.

Inverness ligger nord i Skottland, og er hovedstad i regionen Highland med i overkant av 45 000 innbyggere. I tillegg til det skotske høylandet, ligger også den verdenskjente innsjøen Loch Ness i nærheten av Inverness.

Aina Tysse, leder for Forretningsutvikling på Bergen lufthavn, er glad for å kunne ønske Loganair velkommen til Bergen. Om destinasjonene sier Tysse følgende:

De skotske byene og det mytiske landskapet i høylandet rundt Inverness, er destinasjoner vi tror Vestlendingene vil sette pris på.

Manchester ligger nord-vest i England med i overkant av en halv million innbyggere. Med tre ukentlige avganger vil den nye ruten gi gode muligheter for helgeturer til den britiske fotballøya.

Skal man til Manchester med ruten, vil man måtte gå av og på flyet under bakkestoppet i Inverness for å gå gjennom immigrasjon. Når man så ankommer Manchester, vil det være som å ankomme med en innenriksflyvning.

Rutetider

Ruten ligger inne med tre ukentlige avganger på tirsdager, torsdager og søndager med følgende rutetider:

Tirsdager og torsdager:
MAN – INV 08:40 – 10:05
INV – BGO 10:35 – 12:55
BGO – INV 13:30 – 13:55
INV – MAN 14:55 – 16:10

Søndager:
MAN – INV 11:50 – 13:15
INV – BGO 13:55 – 16:20
BGO – INV 17:00 – 17:25
INV – MAN 18:05 – 19:20

Merk: Bergen ligger en time foran Inverness og Manchester.

 

Nok en ny rute til Flesland

Ruten til Manchester og Inverness føyer seg inn i rekken over nye ruter til Flesland i år. Fra før har Wizz Air lansert en ny rute til Wien, i tillegg til at Air France starter å fly til Flesland fra Paris. I tillegg har Finnair og Widerøe startet et samarbeid som gir en ny direkterute til Helsinki, en rute som også har oppstart i mai.

I august i fjor åpnet den nye terminalen ved Flesland, og fikk med det doblet kapasiteten ved lufthavnen. Med en ny kapasitet på 10 millioner passasjerer i året, er det positivt å se at flere flyselskaper nå velger å satse ved Flesland.

Billetter for den nye ruten til Manchester og Inverness ligger allerede ute på loganair.co.uk.

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *