Nå kan du få doble bonuspoeng i Nordic Choice Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels er blitt en stor aktør på hotellmarkedet i Norge. De står bak kjeder som Comfort, Quality Hotels, Quality Resorts, Clarion Hotels og Clarion Collection Hotels. De har også sitt eget bonus- og lojalitetsprogram som heter Nordic Choice Club.

Hotellkjeden har nå et spesialtilbud til sine Nordic Choice Club medlemmer. Hvis man bestiller hotellrom innen 15. november for overnattinger frem til 31. desember, vil man automatisk få doble bonuspoeng. Tilbudet gjelder for bookinger på alle deres hoteller, for alle priser og avtaler og for så mange netter du selv ønsker så lenge det er før nyttår.

Bonuspoengene i Nordic Choice Club blir beregnet ut fra hvor mye du betaler for rommet ditt. 1 kroner gir 1 poeng. Og da altså 2 poeng ved denne kampanjen. Du kan få mer info om Nordic Choice Club i vår guide til dette bonusprogrammet som du finner på denne linken.

Det er ikke nødvendig å oppgi noen kampanjekode eller å melde seg på tilbudet. Eneste forutsetning er at du foretar bookingen på www.nordicchoicehotels.no og er innlogget på din medlemsprofil.

Vi har anmeldt flere av kjedens hoteller. Du kan lese dem ved å klikke på linken under:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *