​Nordic Choice Hotels med digital møtebooking og gratis møterom

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kunder kan nå booke møterom på hoteller på nettsidene til Nordic Choice Hotels.

For å markere det nye tilbudet gis kunder som booker møterom digitalt gratis møterom for opptil 25 personer fredag 9. november.

Både nye og gamle kunder gis nå større fleksibilitet ved at små og store møter endelig kan bookes og betales digitalt. Noen av fordelene med at mange hoteller nå tilbyr dette digitalt er at kundene våre kan bestille når som helst på døgnet og at de får en automatisk bestillingsbekreftelse med en gang.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Ni hoteller i Stockholm har prøvd ut den digitale møterombookingen det siste året. Med gode tilbakemeldinger fra både hotellene selv og kunder, utvides nå løsningen til å gjelde hos over 70 hoteller i Nordic Choice totalt – rundt halvparten av disse er i Norge.

Mange har nok tatt det for gitt at møterom kan bookes digitalt på lik linje med hotellrom, men vi er faktisk en av de første i Norden til å tilby kundene våre en slik løsning. Online møterombooking gjør at kundene får bedre oversikt over hva de bestiller før de bestiller, og så slipper de ventetiden med å få et manuelt svar på mail.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

For å markere starten på det nye tilbudet tilbyr Nordic Choice Hotels gratis møterom for opptil 25 personer den 9. november hos hotellene som tilbyr digital møterombooking. Tilbudet for 9. november gjelder kun for bookinger som gjøres fra og med tirsdag 20. oktober via den nye løsningen og som bekreftes. Tilbudet gjelder så lenge det er møterom ledig og avsluttes fredag 23. oktober.

Les mer om digital møtebooking og bestill ditt møte her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *