God søndag morgen !

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av peterfox, 16. okt 2016.

 1. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond

  Innlegg:
  2,094
  Likes mottatt:
  2,114
  Bonuspoeng:
  113
  Hei, og god morgen.

  Jeg sitter med en tur (bestilt med CT) OSL-MIA på onsdag 19. oktober. og retur på mandag 24.10

  Jeg må dessverre kansellere denne turen. Kjerringa uten staven får ikke fri. Jeg kommer til å gjøre dette ca. kl. 12:00, så for de som sitter 100K+ SAS EuroBonus poeng, vil det by seg muligheter når Awards dukker opp igjen.

  Siste innspurt på teaterfronten. I morgen er det heldigvis slutt. Nå har jeg levd på kjøpepizza og kebab i tre uker. I fjor dro jeg rett til Houston med @Stig-Roger med flere. I år blir det middag med svigers.

  Kos deg / dere,

  5 arbeidsdager så er det helg igjen.

  FOX
   
  Petter B-C and EirikTK like this.
 2. Petter B-C

  Petter B-C Senior Medlem

  Innlegg:
  883
  Likes mottatt:
  973
  Bonuspoeng:
  93
  God morgen! Den lille cowboystrekken vi skulle ha før vi skulle ut igår kveld ble visst til superkrefter i form av 9-10 timers søvn for oss begge, så nå blir det pensjonisttidlig opp og ut for å se mer av denne overraskende flotte byen :)
   
 3. CrotchRocket

  CrotchRocket Fernweh...

  Innlegg:
  1,004
  Likes mottatt:
  4,604
  Bonuspoeng:
  113
  Her har man nettopp våknet etter 12t søvn som skyldes MIACPH i go natt til lørdag.

  Synd du går glipp av MIA i denne omgang, @peterfox MIA er kult, zika or not.

  God søndag, uten jetlag.
   
 4. Herlov

  Herlov BA Gold, Eurobonus Gold InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,005
  Likes mottatt:
  5,778
  Bonuspoeng:
  113
  God søndag!

  Noe så helt ordinært som en søndag med vask, trening, familiemiddag og restitusjon. Fortsatt fire uker til neste langtur. Deilig!
   
 5. Bjoern In America

  Bjoern In America MittNewYork.com - MittAmerika.com

  Innlegg:
  692
  Likes mottatt:
  916
  Bonuspoeng:
  93
  Go søndag! Ser det er en del MIA reisende her, og i den forbindelsen har jeg lyst til å rose SAS' sin Miami reklame film med Crockett's theme. Ikke ofte jeg liksom ikke får sett nok på en reklame film :):confused:


  Også den Travelers Think Big, med han som dytter igang datteren på sykkel er også veldig bra. Han er litt som meg...:D

  Apropos sykkel, nå er det litt action i Qatar...

  Go Boys!
   
  Baldrick liker dette
 6. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,885
  Bonuspoeng:
  113
  Det er 15 minutter til vaskemaskina er ferdig, og jeg endelig kan få kasta skrotten ut på en joggetur. I mellomtiden tenkte jeg jeg skulle fortelle dere noe morsomt.

  Altså, at jeg kan misforstås når jeg først setter meg ned og skriver ned mine meninger er forsåvidt ikke noe nytt (ikke her inne heller :p ). Men jeg må si at dette er noe av det mest humoristiske jeg har opplevd. Kun to ganger i mitt liv har jeg opplevd å bli utestengt av internettforum. Den ene gangen satt jeg og en kompis og fyra oppunder noen jenter på et hesteforum, den skal jeg ta på min egen kappe. Men for et par uker siden ble jeg altså utestengt fra businessclass.se.... *humre*

  #digresjon: Den nettsiden har gått i dass ever since Martin solgte det til en nordmann, så jeg griner ikke av det. Absolutt inget tap å ikke kunne logge meg på profilen der inne lenger.

  Men vil dere vite årsaken? *humre* En svensk cabin crew laget en tråd hvor man kunne spørre om alskens spørsmål. Etter 20 sider med sjalusi og passiv aggresivitet: "Hur är dine fridager? Hur mycket fritt har du pr mnd? Hur mycket får du betalt? Har du så mycket fritt?! Det är ju hur mycket mer än oss andra! Vad klagar ni CC på? Hur mycket jobber du helt spesifikt i timer og dager, hur mycket behøver ni egentlig gå på toan i løpet av en flight? Varfor måsta ni eta når jag trenger GT?" Okei, så overdreiv jeg kanskje de siste kommentarene, men det var nesten der. Dere skjønner bildet. Siden jeg ikke er i luftfartsbransjen lenger, så tenkte jeg å stille et teknisk spørsmål for å få diskusjonen over på noe mer interessant enn denne gravinga i privatlivet til folk.

  Oh lord. Det var en bikube jeg aldri skulle stukket hånda inni. Jeg var så uheldig at jeg skrev "Er det reglementer rundt det å ha kabinen klarert før man etablerer seg på finale? Jeg fløy med Ryanair og observerte usikret kabin inntil 20 sekunder før landing, så jeg lurer litt". Noen timer senere var dette redigert bort med beskjed om "INGET BRÅK!!!!!" (sic). Så jeg skrev en PM og spurte hvorfor de følte behov for å fjerne det. Kom tilbake noe med at det var stor skam at jeg hadde nevnt Ryanair. Jeg reviderte, og postet: "Er det reglementer rundt det å ha kabinen klarert før man etablerer seg på finale? Jeg fløy med en lavkostoperatør og observerte usikret kabin inntil 20 sekunder før landing, så jeg lurer litt".

  Noen timer senere var denne også fjernet, uten noen beskjed om hvem/hva/hvor. Jeg skrev så en PM til CC hvor jeg beklaget at bc.se fjerner innlegg i hytt og gevær, så kanskje han kunne svare meg i privaten. Jeg brukte emnetittel "bc.se sensurerer meg", og det skulle jeg sikkert ikke gjort. *humre* Så sinna ble de tydeligvis, at timer senere var jeg altså bannlyst fra bc.se. Helt uten noen begrunnelse, advarsel eller beskjed.

  Så sånn går det når svensker blir sur. Lesson learnt: når svensker graver i andres privatliv må du ikke komme og tro at du er noen :p

  Se så, nå er det bare 10 minutter igjen på vaskemaskina også :D Ha en svenskefri søndag! Håper jeg ikke treffer noen svenske klovner på tur...
   
  Bernhard2, RoadKing, LN-FHU and 3 others like this.
 7. Are

  Are EBD - Eurobonusekspert? InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  8,988
  Likes mottatt:
  9,919
  Bonuspoeng:
  113
  God kveld fra Wuxi!
  I går fløy vi med Shenzhen Airlines innenriks i Kina.
  Det var en strøken opplevelse sammenliknet med hva jeg forventet etter hva folk sier om Kina innenriks..
  b
  Egen review kommer når jeg er tilbake i Norge og får opp alle bildene via dropbox, men poster en teaser først :)

  Innsjekk burde være som dette.. :)
  upload_2016-10-16_17-36-56.png

  Så er det vel opplest og vedtatt at bare riffraffet må gå til sikkerhetskontrollen i Kina?

  upload_2016-10-16_17-38-31.png

  Hyggelig liten touch dette?

  upload_2016-10-16_17-49-2.png

  Ha en god søndag selv om det ikke nødvendigvis er så mye igjen av den :)
   
  Upsaker, RoadKing, Petter B-C and 2 others like this.

Del denne siden