Siden jeg for tiden går på en ganske så streng diett (pga. sykdom), bl.a. uten gluten og fiber, har jeg kjøpt inn en haug med glutenfrie tørrvarer som jeg har tenkt å ta med meg når jeg reiser til Johannesburg på søndag. Så plutselig så jeg for meg ett av disse flyplassprogrammene fra Australia og New-Zealand og begynte å få litt angst for om jeg får maten med meg inn… Jeg kan nok klare meg uten da jeg allerede har snakket med hotellet, men jeg tenker det er greit å ha mat som jeg vet jeg tåler om jeg skulle bli syk der nede… Noen som vet? Xxx.
Har ankommet landet her div ganger i år, senest for noen dager siden på JNB, og customs er very laxed. Hva de sier om de finner noe kan jeg selvsagt ikke garantere, men i motsetning til nevnte programmer er det ikke noe skjema her man krysser av på, så det bør gå smud.
Hahaha, Milehigh, jeg tenkte jeg skulle spørre deg, men tenkte at du kanskje var opptatt. Så lenge det ikke er noe skjema å skrive under på ved landing tenker jeg også at det er greit. See you om noen dager da! :-D Xxx.
Kjenner hvertfall folk som har hatt med glutenfritt knekkebørd inn i Sør-Afrika flere ganger uten problemer (tror dog ikke de har gått på rød sone, spurt el.l.)
Takk for svar Anders. Jeg tar sjansen på at det går bra! Og om jeg skulle havne i kasjotten håper jeg Milehigh vil komme å besøke meg….:-D Xxx.