Transfer london

Tråd i 'Reisemål' startet av Kleppan, 10. des 2013.

 1. Kleppan

  Kleppan Nytt Medlem

  Innlegg:
  6
  Likes mottatt:
  3
  Bonuspoeng:
  3
  T5 til T3, greit å enkelt? Og deretter HKG till BKK?
   
 2. AndersB

  AndersB Reisende

  Innlegg:
  1,883
  Likes mottatt:
  1,035
  Bonuspoeng:
  113
 3. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,488
  Bonuspoeng:
  113
  En praktisk sak med transfer til T3 (fra min erfaring) er at du slipper køer i security. Det er såpass få som kommer med buss inn der.
   
 4. Christian

  Christian Aktivt Medlem

  Innlegg:
  592
  Likes mottatt:
  176
  Bonuspoeng:
  43
  Noen sprøsmål om transfer på T5:
  • Er det bare security dersom en har transfer internt i T5, eller må en kose seg med passkontroll også?
  • Noen som vet om barnefamilier får snike i køen(e) på T5?
  • Kan det være like greit å gjøre unna imigration, ta en tur i arrivals loungen (når reiser i CW) og deretter ta Fast trackk security inn i T5 igjen?
  • Angående fast track og lounger: Jeg er CX OW Saphire, men ønsker å kreditere til Ba Executive Club. Utreisen går i WT+. Kan jeg vise CX kortet i fast track og lounge og få komme inn/gjennom, eller krever de at det lyser grønt når de biiper boardingpass?
   
 5. Bjørn Helge

  Bjørn Helge Senior Medlem

  Innlegg:
  824
  Likes mottatt:
  580
  Bonuspoeng:
  93
  Var på T5 og hadde transit BA->BA i T5 som OW Emerald (AA EXP) i økonomi for halvannen uke siden, det gikk ganske kjapt med unntak av noen utrolig ubrukelige folk som kom rett foran meg i sikkerhetskontrollen og bruke evigheter.

  • Er det bare security dersom en har transfer internt i T5, eller må en kose seg med passkontroll også? Sjekk av BP videre + sikkerhetskontroll.
  • Noen som vet om barnefamilier får snike i køen(e) på T5? Så ingen informasjon om det. Men CW og/eller Sapphire/Emerald så ut til å være nok.
  • Kan det være like greit å gjøre unna imigration, ta en tur i arrivals loungen (når reiser i CW) og deretter ta Fast trackk security inn i T5 igjen? Ser ingen fordeler med det, men det er selvfølgelig mulig. Åpningstiden er 0500-1400.
  • Angående fast track og lounger: Jeg er CX OW Saphire, men ønsker å kreditere til Ba Executive Club. Utreisen går i WT+. Kan jeg vise CX kortet i fast track og lounge og få komme inn/gjennom, eller krever de at det lyser grønt når de biiper boardingpass? Innslipp til FT er manuell, og BP scannes ikke der. Jeg holdt opp både BP og kortet, vet ikke hva hun så på. Tipper at en av delene er nok. Lounge: du risikerer at de endrer FFP-nummeret på boarding-passet hvis du skal inn med et annet kort enn det som er der fra før, men sannsynligvis går det bra med kort alene.
   
  Fnate liker dette
 6. AndersB

  AndersB Reisende

  Innlegg:
  1,883
  Likes mottatt:
  1,035
  Bonuspoeng:
  113
  Litt utfyllende/korreksjon til det Bjørn Helge skriver:

  #1: Det er ikke immigrasjon i transfer, men passkontroll dersom videre flight krever det mhp APIS, eks. registrerer de pass/visum om det ikke er gjort ved avreise

  #3a: Arrivals-loungen: "These lounges are exclusive to you if you have travelled in First or Club World, or are a Gold Executive Club Member, arriving on a British Airways longhaul flight." Den har bedre frokost, dusj- og massasjekapasitet enn departures, og er mye roligere så definitivt verdt et besøk synens jeg. Jeg svinger alltid innom der om jeg har tid og lov til det.

  #3b: Ja, det kan være veldig lurt å ta en sving innom England. Om du ser det er mye pax i kø i transfer og greit i immigrasjon så er det en velkjent og godt brukt snarvei om man har EU/EØS-pass. Men da må du gå på "Security South" når du kommer opp. (Transfer-pax sluses gjennom "security north"). Har gjort dette flere ganger med hell, særlig midt på dagen når det er lite "vanlig rush" på LHR. Husk at du kanskje må innom "visaskranken" rett ved security for å registrere passet om du tar snarveien (eks. ved OLCI og du skal til USA).

  #4: Ja, legg inn rett kort senest ved innsjekk så er du sikker på å få ting rett, og vis kortet i loungen.
   
 7. Christian

  Christian Aktivt Medlem

  Innlegg:
  592
  Likes mottatt:
  176
  Bonuspoeng:
  43
  Takker for gode råd!
   
 8. OttoL

  OttoL Senior Medlem

  Innlegg:
  856
  Likes mottatt:
  1,103
  Bonuspoeng:
  93
  Plukker opp denne igjen.

  Er det noen som har byttet fra Domestic til international på T5? Må man gjennom samme røkla av dilldall? Er kun en time transfertid på NCL-LHR-BGO.
   
 9. MIkrovegas

  MIkrovegas Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Likes mottatt:
  213
  Bonuspoeng:
  43
  Jeg har gjort det mange ganger, det er ikke ny sikkerhetskontroll når du kommer fra domestic UK, du må vise papirer også kommer du inn ved butikkene i første etasje.
   
  OttoL liker dette
 10. OttoL

  OttoL Senior Medlem

  Innlegg:
  856
  Likes mottatt:
  1,103
  Bonuspoeng:
  93
  Takk for info! Da må det bookes!
   

Del denne siden