God i sjakk? Vinn bonuspoeng og gratis reiser..

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av Jørgen, 30. april 2015.

 1. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,112
  Bonuspoeng:
  113
 2. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,112
  Bonuspoeng:
  113
  Også endringer i EuroBonus.

  – Mange hevder det er vanskelig å finne ledige bonusbilletter når de først vil bruke poengene?

  – Ja, i dag er det litt uoversiktelig. Men fra høsten lanserer vi ny nettside og app, der bonusbilletter blir tilgjengelig på samtlige avganger. Du velger innledningsvis om du vil betale med penger eller billetter og deretter får vi se alle tilgjengelige seter, sier Roald.

  Han legger til at flyselskapet fra høsten også vil differensiere hvor mange poeng en reise vil koste. I dag har SAS en fast poengsum for reiser til ulike verdensdeler, uavhengig hvilken dag du reiser.

  – I dag koster det 60.000 poeng å fly til USA. I fremtiden vil prisen kanskje være 30.000 på mandag, 60.000 på tirsdag og 20.000 på onsdag, fordi vi vil ha flere ledige bonusseter på avganger som er mindre fulle, sier han.
   
  Baldrick, KristianSk and Dash like this.
 3. KristianSk

  KristianSk Veteran

  Innlegg:
  1,704
  Likes mottatt:
  1,983
  Bonuspoeng:
  113
  Setter et glass syltede rødbeter på at SAS' nye nettside og app ikke er klar til høsten.
   
  Henrik, wilhelm, vegardg and 4 others like this.
 4. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,112
  Bonuspoeng:
  113
  Er redd for at siste setningen egentlig vil bli noe sånn som:

  - I dag koster det 60.000 poeng å fly til USA. I fremtiden vil prisen kanskje være 55.000 om du flyr via Praha, Helsinki og Gøteborg ukristelig tidlig med lange layovers på en mandag, 75.000 på en vanlig flight på tirsdag...

  Blir nok solgt inn som en klar forbedring ;)
   
  Henrik, Are, wilhelm and 4 others like this.
 5. KristianSk

  KristianSk Veteran

  Innlegg:
  1,704
  Likes mottatt:
  1,983
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg er ikke nødvendigvis negativ til det, dersom det blir enklere enn idag å få bonusseter. Det er nok mange (ikke meg altså) som har ukristelig mange poeng hvor problemet heller er et sted å bruke de.
   
  Jørgen liker dette
 6. blystan

  blystan Senior Medlem

  Innlegg:
  555
  Likes mottatt:
  243
  Bonuspoeng:
  63
  Lenge leve SAS sine forbedringer. Eller mer som om at mandager vil vi la deg få lov til å reise til kun 15 000 poeng til EWR fra OSL. Men for at vi skal kunne tilby deg denne poeng prisen vil det dessverre ikke tas med mat eller drikke til deg. Du vil også kun få lov til å gå på toalettet en gang på turen grunnet ekstra vannvekt på flyet. Og baggasjen din vil maks kunne være 11,5 kg.
  Du kan selvfølgelig kjøpe deg opp til 23 kg baggasje for 500 kr. Mat og drikke for 400 kr. Og ekstra toalett besøk til kr 100 per stk.
  Vi kan dessverre ikke garantere det et vanlig sete og kan risikere å måtte sitte i et bakovervendt sete laget for cabin crew. Du kan selvfølgelig få kjøpe garantert vanlig sete til kr 250 for det setet om måtte være mest ødelagt eller kr 500 for et vanlig sete.

  Dette ser vi meget godt frem til å kunne tilby våre kunder, da man nå vil få lov til å fly på poeng på lange flyvninger selv om man ikke er en stor reiser lenger.

  PS: Alle dine eurobonus fordeler som EBS-EBG-EBD vil ikke gjelde på denne flyvninger. Er du derimot EBP så vil vi gi deg litt gratis kaffe og te.
   
 7. milehigh

  milehigh Veteran

  Innlegg:
  2,123
  Likes mottatt:
  3,991
  Bonuspoeng:
  113
  Gleder meg. Jeg varmet opp med å knuse Magnus Carlsen i live turnering i Oslo Schakselskap (en av få i verden med positiv statistikk mot ham). Senere slo jeg sjakkcomputeren til Kasparov på advanced level om bord i UA til Asia. Jeg ble invitert til spillprodusentens HQ i Canada.

  * Magnus var jo bare guttungen (men det er han vel enda!), og jeg erfarte at sjakkcomputerne på fly var mye dårligere enn på bakken av kapasitetshensyn. Kanskje jeg får gå tilbake til SAS-bingo:eek:
   
  Travellingalf and Herlov like this.
 8. Baldrick

  Baldrick Cunning Planner Sekretær

  Innlegg:
  1,561
  Likes mottatt:
  3,437
  Bonuspoeng:
  113
  Tenkte det samme selv. Mon tro hva de har tenkt å kreve om man vil reise i weekend, f.eks. tors-søn på anstendige tider.. 100k poeng!?
   
 9. AndersB

  AndersB Reisende

  Innlegg:
  1,882
  Likes mottatt:
  1,036
  Bonuspoeng:
  113
  Da skal det bli passe vanskelig å vite om man har nok poeng i banken sånn planleggingsmessig. Og lavere poengsatser til USA som stort sett er utsolgt for bonusseter - mmmmm,sikkert :rolleyes:
   
 10. Trety

  Trety Aktivt Medlem

  Innlegg:
  287
  Likes mottatt:
  179
  Bonuspoeng:
  43
  Det stod da virkelig ikke noe om hvilken høst! :D
   
  KristianSk liker dette
 11. chrisbu

  chrisbu Senior Medlem

  Innlegg:
  877
  Likes mottatt:
  754
  Bonuspoeng:
  93
  Tipper dette blir poeng+cash og ikke rene award seter, men det er kanskje bare meg ;)
   

Del denne siden