God kveld på 1. Pinsedag

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Kjakan, 15. mai 2016.

 1. Kjakan

  Kjakan Let There Be Dragons!

  Innlegg:
  1,239
  Likes mottatt:
  953
  Bonuspoeng:
  113
  Overrasket over at søndagstråden ikke har blitt startet, så da får vel en Sørlandsfarer åpne ballet! Har hatt en flott dag her på hytta i Grimstad. Solen har skint og temperaturen har ikke vært så aller verst. Vi har i alle fall kost oss i solen, grillet burgere til lunsj, og minsten har til og med badet i sjøen! Ikke noe for meg med usle 11 grader, men hun bader altså, ikke en dukkert. Brrrr.
  Drar hjemover i morgen, for 17. mai skal feires i hovedstaden og hos svigers etter tog og pølser og is.
  Ha uansett en fortsatt flott Pinse hvor enn den måtte tilbringes.
   
 2. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond

  Innlegg:
  2,094
  Likes mottatt:
  2,114
  Bonuspoeng:
  113
  God kveld fra Øvre Romerike, her har dagen blitt brukt til å komme seg etter en fuktig 50 årsdag, var første hjemme mellom 5-6 i dag morges, da var det allerede blitt søndag, har akkurat satt til livs en stor porsjon egg & bacon.
   
 3. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Grdmf fra det Sørlandske!
  Også her har dagen vært tilbragt på hytta. Følte meg skikkelig dårlig da jeg kom hjem og sov dønn i 3 timer. Merkelige greier. Litt bedre nå, men fortsatt ikke helt bra. Satser på at det blir bedre i morgen.....
   
 4. LN-MOW

  LN-MOW Chattahoochee - eller 'Han Som Klapper Fly'

  Innlegg:
  1,446
  Likes mottatt:
  1,511
  Bonuspoeng:
  113
  G'æfta! Snart ferdig med helgevakta. Dagens lille bonuskupp: Oppdaget at jeg via UA Mileage Plus kunne kjøpe gavekort på Petco for 5 miles pr Obamapesos pluss bonus så for 100 daler i hunde- og kattemat fikk jeg 625 miles. Alle monner drar.
   
 5. RemiWM

  RemiWM EBS

  Innlegg:
  314
  Likes mottatt:
  235
  Bonuspoeng:
  43
  God kveld fra SAS Lounge på EWR. Blir sittende her noen timer fremover til SK908 begynner å rulle. Smekkfullt i loungen! Nesten bedre å sitte ved gaten. Skal bli godt å komme hjem til vår 5 år gamle sønn som har ventet på oss siden vi dro på onsdag.
   
 6. Eddie47

  Eddie47 1D

  Innlegg:
  2,241
  Likes mottatt:
  5,908
  Bonuspoeng:
  113
  Kvelden senker seg med vakkert vær på Vestlandet .... litt kaldt, men pledd og Jæger og Hansa gjør at det varmer ... bare 2 1/2 døgn til neste flytur!
   
 7. RemiWM

  RemiWM EBS

  Innlegg:
  314
  Likes mottatt:
  235
  Bonuspoeng:
  43
  Ikke akkurat bra start på hjemreisen fra EWR:
  Alle boarder på tiden, flyet får sin sedvanlig push-back før kapteinen annonserer at motor nr 2 ikke vil starte pga feil på fuel pump. Etter flere restarter taxer vi til en eller annen gate mens de prøver febrilsk å fikse problemet. Vi står nå ved gate sittende i flyet på 3. timen. Vi vet fortsatt ikke om vi får fly hjem i natt...
  Takk og lov, så sitter jeg ikke i Go, men i Plus.

  Noen som har vært borti lignende feil på fly og tilfeldigvis vet hvor lang tid det tar å fikse, eller om det i det hele tatt går an å fikse?

  Edit: fikk akkurat beskjed om at flighten er kansellert og det blir hotell på oss. Faen...
   
  Last edited: 16. mai 2016

Del denne siden