930 000 fløy med Norwegian i desember

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegians trafikktall for desember viser at mer enn 930 000 passasjerer fløy med Norwegian den måneden. Økningen er betydelig sammenlignet med samme måned i 2020. Men samtidig har også denne desembermåneden vært kraftig påvirket av myndighetspålagte tiltak og restriksjoner.

Jule- og nyttårstrafikken har gått som planlagt, med et flytilbud som tar hensyn til en lavere etterspørsel som følge av smittesituasjonen og myndighetspålagte tiltak.

Jeg er glad for å kunne slå fast at vi har truffet bra med planlegging og gjennomføring av ruteprogrammet for desember, inkludert jule- og nyttårstrafikken som vi vet er veldig viktig for alle som flyr med oss når de skal hjem til jul. Vi måtte også denne jule- og nyttårshelgen planlegge ut fra lavere etterspørsel, og fyllingsgraden er bra også for desember. Samtidig merker vi naturlig nok effekten av Omikronviruset og nye tiltak og restriksjoner i inn- og utland.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I desember hadde Norwegian 931 917 passasjerer, mot 129 664 i desember i 2020. Fyllingsgraden var på 71,3 prosent.

Norwegian ble nylig kåret til det mest punktlige nordiske flyselskapet og det tredje mest punktlige i hele Europa. Til tross for at vi har lagt bak oss et krevende år, er jeg stolt av at vi har klart å levere tjenester av god kvalitet.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I desember hadde Norwegian i gjennomsnitt 48 fly i drift, mens 99,6 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 83,8 prosent.

Se detaljerte trafikktall her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *